Lattenbodems

Kok Bedden heeft een grote collectie goede en betaalbare lattenbodems. Wat doet een goede lattenbodem? In combinatie met een matras een goede ondersteuning aan uw lichaam geven . Uw matras ligt daardoor lekkerder en gaat ook nog eens langer mee. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 Lattenbodems

Lattenbodems  zijn leverbaar met diverse soorten veerlatten, ook met ergonomische veerelementen voor speciale rugondersteuning, gemaakt van Hytrel.  Voor een schouderaanpassing hebben de meeste  van onze lattenbodems een paar dunnere latten die makkelijker meegeven. Dit is ideaal voor het liggen in zijpositie. Meestal ook een aantal latten die steviger gezet kunnen worden bij de heupen, om extra gewicht op te vangen of voor buikslapers. Meestal veren ook de uiteindes van de latten en soms kunnen die per stuk harder gezet worden, dit is ook fijn voor buikslapers. Als laatste bestaat er een uitvoering waarbij extra steun in de lende gemaakt kan worden.

Onze topklasse lattenbodem Reflexion is gemaakt van onverwoestbaar en zeer flexibel glasvezel. Topklasse en toch betaalbaar. Alle lattenbodems kunnen op eigen poten staan en sommige bodems zijn zo mooi dat ze kunnen fungeren als bed. Bekijk onze collectie lattenbodems en ontdek de duidelijke voordelen:

• Leverbaar met soepele schouderzone en heupzone
• Ook elektrisch verstelbaar leverbaar en met een automatische neksteun
• Bekende merken als Mahoton
• Geschikt voor alle soorten matrassen waardoor u echt lekkerder en beter ligt.