Luxe kledingkast

Luxe kledingkast

Een luxe kledingkast in huis: wie wil dat nou niet? Bij Kok Bedden hebben we verschillende grote luxe kledingkasten, maar ook maken we luxe kledingkasten op maat. Neem een kijkje in het assortiment of vraag onze medewerkers om advies!

Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 38

per pagina

Producten 1-30 van 38

Met een luxe kledingkast kun je alle kanten op. Je kunt gaan voor een grote luxe kledingkast, maar ook is het bij ons mogelijk een luxe kledingkast op maat te laten maken. 

Luxe kledingkast als eyecatcher

Een grote luxe kledingkast biedt jou mogelijkheid om al je spullen netjes op te bergen, maar daarnaast is zo’n meubelstuk ook vaak een eyecatcher in de kamer. Kijk maar eens naar de luxe kledingkasten van Novamobili. Deze hebben een prachtige luxueuze uitstraling dankzij de ingefreesde handgrepen. Ook kun je de kleur van de band, die over de kast loopt, helemaal zelf bepalen. 

Luxe kledingkast op maat

Naast een kant-en-klare luxe kledingkast kun je bij ons ook kiezen voor een luxe kledingkast op maat. Staud heeft veel opties voor luxe kledingkasten op maat: kies voor een luxe schuifdeur kledingkast met 1, 2, 3 of zelfs 4 units. Bepaal zelf welk materiaal deuren je erin laat zetten en zelfs de kleur van de zijwanden kun je afzonderlijk beslissen.

Net als Staud biedt ook Nolte Möbel de mogelijkheid om een luxe kledingkast op maat te laten maken. Kies voor een 3-deurs kledingkast, een 2-deurs kledingkast of zelfs een 4-deurs luxe kledingkast met een draai/zweefdeur! 

Je kunt alle luxe kledingkasten online samenstellen, maar mocht je graag hulp krijgen dan is dat ook geen enkel probleem. Ons deskundige team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Koop je een luxe kledingkast bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • De mogelijkheid je droomkast samen te stellen
  • Veel opbergruimte en een blikvanger in de slaapkamer
  • Advies op maat indien gewenst

Luxe kledingkast kopen

Klaar om jouw luxe kledingkast te kopen bij Kok Bedden? Plaats dan je bestelling online of kom langs in onze showroom om de materialen van dichtbij te bekijken en te voelen. 

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!