M Line Boxsprings

Nieuw bij Kok Bedden: de nieuwe boxsprings van M Line, Intense, Ultimate en Superior. En met de Slow Motion matrassen: In deze uiterst comfortabele bedden werken alle technieken samen. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hierdoor ervaart u een uiterst stabiele ondersteuning en dat helpt u bij het omdraaien en uit bed stappen. Door de open celstructuur ‘ademen’ M LINE® matrassen. In combinatie met het lucht- en vochtlabyrint zorgt deze open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en afvoer van vocht. Bij Kok Bedden in Putten nu de nieuwe collectie M Line matrassen.  Bekijk de M-LINE boxspring bedden en ontdek de voordelen:

•Vormt zich zeer snel naar de vormen van uw lichaam, optimale drukverlaging en uitstekend comfort
• Deze bedden hebben comfortzones met in sommige uitvoeringen gepatenteerde schokdempers. Zeer stabiele ondersteuning en makkelijk omdraaien in bed
• En optimale bescherming tegen huisstofmijt, schimmels, schadelijke bacteriën en een wasbare bekleding
• 100 dagen omruilgarantie (dit betreft de matraskern, vraag naar de voorwaarden)

De Slow Motion matrassen van de HYBRID Series van M Line hebben een dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones goede ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam. De heupzone van alle M LINE® matrassen is voorzien van een FleXnet supportsysteem. Dit is een unieke combinatie van een flexibel vezelnet met visco-elastische M LINE materiaal dat uw heup zowel in zittende als liggende positie extra ondersteunt.
Optimale klimaatbeheersing en hygiëne tijdens uw slaap!
Elke nacht verliest u gemiddeld een halve liter vocht door transpiratie en ademhaling. En omdat u nogal wat uurtjes in bed doorbrengt is een goede hygiëne dus belangrijk. Door de open celstructuur ‘ademen’ M LINE® matrassen.  In combinatie met het lucht- en vochtlabyrint zorgt deze open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. Bovendien zorgt de afritsbare Soft & Fresh tijk met HCC-technologie voor de beste hygiëne terwijl u slaapt.