Hoog nachtkastje

Hoog nachtkastje

Verrijk je slaapkamer met een hoog nachtkastje. Super handig voor naast je boxspring, of voor het creëren van jouw favoriete look. Bijkomend voordeel van een hoog nachtkastje: je kunt er veel spullen in kwijt. Neem een kijkje in het brede assortiment en laat je inspireren! 

Ga terug
per pagina

13 producten

per pagina

13 producten

Een hoog nachtkastje geeft jouw kamer een luxe uitstraling - en is daarnaast ook erg praktisch. Zo is een hoog nachtkastje naast een boxspring vrijwel cruciaal, gezien het feit dat je op een boxspring vaak hoger ligt dan op een standaard bed.

Hoog model nachtkastje

Bij Kok Bedden ben je aan het juiste adres voor een hoog model nachtkastje. Zo kun je bijvoorbeeld eens kijken naar de ‘Cube’ van Van Os: een prachtig smal hoog nachtkastje, verkrijgbaar in zwart en vele andere RAL-kleuren.

Zoek je een hoog nachtkastje voor naast je boxspring, dan heeft Kok Bedden veel opties voor je. Bijvoorbeeld de ‘Rubin’ van Staud, die maar liefst 62 centimeter hoog is. Ideaal voor naast een boxspringset! Dit hoge nachtkastje heeft drie laden - en dus veel ruimte om spullen in op te bergen.

Hoog nachtkastje met glas

Indien je interesse hebt in een hoog nachtkastje met glas, kunnen we de het nachtkastje ‘Satino’ van Staud van harte aanbevelen. Dit nachtkastje is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, afgewerkt met matglas en diverse kleuren handgrepen. Je kunt dit hoge nachtkastje dus volledig naar jouw smaak samenstellen!

Koop je een hoog nachtkastje bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Diverse soorten nachtkastjes van de beste merken
  • De mogelijkheid om je eigen nachtkastje samen te stellen
  • Vrijblijvend advies op maat van onze experts

Hoog nachtkastje kopen

Klaar voor de aankoop van jouw nieuwe nachtkastje? Voltooi je bestelling - of stel ons jouw vragen indien je die nog hebt. Wij zijn bereikbaar via de contactpagina en we helpen je graag op weg!

Hoog nachtkastje