Nolte Horizont 100

Nolte Horizont 100

De Nolte Horizont 100 is een praktische, stijlvolle (kleding)kast die tegelijkertijd ruimte bespaart én creëert in je slaapkamer. Nolte kasten Horizont zijn precies zo samen te stellen, dat ze perfect op het gewenste plekje in jouw slaapkamer passen. Met keuze uit diverse specificaties, orden en show je makkelijk en snel je kleding en waardevolle spullen op één centrale plek. 

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

De Nolte Horizont 100 is niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Wat is een Nolte Horizont 100?

De Nolte Horizont 100 is een bijzonder Horizont kastensysteem, zonder metalen omrandingen. Je hebt keuze uit draai-, vouw-, schuif- en zweefdeuren en kunt daarnaast kiezen voor zelfsluitende en/of dempende laden en andere luxe specificaties, zoals uitschuifbare broekhangers. Luxe gegarandeerd!

Helemaal zelf je kast samenstellen

De Nolte Horizont stel je zelf samen, zodat hij perfect past op iedere specifieke plek in je slaapkamer. Heb je een schuin plafond of wil je een lege hoek opvullen? De Nolte Horizont 100 configurator kan het allemaal.

Kies de juiste afmetingen, beslis het aantal laden en/of deuren, zoek de mooiste handgrepen uit en last but not least: bepaal de meeste chique kleur en het mooiste materiaal, voor zowel de binnen- als buitenkant van jouw nieuwe Horizont 100. 

Nolte Horizont 100: een speciale (kleding)kast

Gebruik de Nolte Horizont 100 om netjes en overzichtelijk je kleding in op te bergen, maar ook als troon voor je waardevolle spullen. Je kunt de Nolte Horizont indelen met open plankjes, een garderobe en zelfs een TV-element, om je TV aan te monteren. Het Horizont kastensysteem bespaart en creëert zo tegelijkertijd meer ruimte in je slaapkamer. 

Tip: Wil je nog meer ruimte in je slaapkamer? Neem dan spiegelende deuren net zoals deze Nolte Horizont 100. Spiegels zorgen er namelijk voor dat de ruimte optisch groter wordt.

Pronken met je mooiste kledingstukken en/of persoonlijke spullen? Ga dan voor een verlichtingssysteem en laat al het moois shinen, geordend en wel! Met enkel een Horizont 100, gaat dat simpel en snel. 

Koop je een Nolte Horizont 100 bij Kok Bedden? Dan ga je voor:

  • Praktisch en stijlvol
  • Een kledingkast op maat 
  • Ruime keuze uit kwalitatieve materialen en diverse kleuren

Nolte Horizont 100 kopen?

Stel jouw meest ideale Nolte Horizont 100 samen middels de configurator en dan bezorgen en monteren wij hem op de gewenste plek in je slaapkamer.  

Vind je het lastig om tot een beslissing te komen en wil je graag advies? Kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Nolte Horizont 100