NOMO

NOMO

Home linnen

Al onze stoffen worden in Europa bedrukt en/of geweven door zorgvuldig geselecteerde, sociaal en ecologisch bewuste productiepartners. Confectie gebeurt met veel zorg in eigen atelier. Ons bedlinnen geeft alle comfort, is tijdloos en is easy to care for. Gemaakt om jou leven eenvoudig te maken en te dromen.

Ga terug
per pagina

18 producten

  •  NOMO specialist
  •  Ruime collectie
  •  Online samenstellen in alle kleuren
  •  NOMO specialist
  •  Ruime collectie
  •  Online samenstellen in alle kleuren
  •  NOMO specialist
  •  Ruime collectie
  •  Online samenstellen in alle kleuren
per pagina

18 producten

NOMO. Home linnen

Nomo is niet zomaar een merk, de visie is om op een positieve, creatieve en mooie levensfilosofie, waarin genieten van je gezin en vrienden centraal staat. Stees opnieuw thuis komen in je eigen huis, in een heerlijke relaxed en zorgeloze sfeer.

Al onze stoffen worden in Europa bedrukt en/of geweven door zorgvuldig geselecteerde, sociaal en ecologisch bewuste productiepartners. Confectie gebeurt met veel zorg in eigen atelier. Ons bedlinnen geeft alle comfort, is tijdloos en is easy to care for. Gemaakt om jou leven eenvoudig te maken en te dromen.

De verschillende collecties

 • Flanel
 • Satijn Prints
 • Monogram
 • Boutique
 • Special Cottons

Ook zijn er bijpassende bedspreien en sierkussens.

De verschillende kwaliteiten

 • 100% Flanel Katoen draad geverfd
 • 100% Katoen Satijn 300TC
 • 100% Katoen Percal 200TC
 • 100% Egyptisch Katoen Satijn 300TC
 • 100% Egyptisch Katoen Satijn 200TC

De Kleuren

Er is een uitgebreid kleurenpalet van Satijn en Percal die in de hele collectie in verschillende stylen te combineren is.
Mix en match de mooiste combinaties.

NOMO.

De NOMO-filosofie is het creëren van tijdloos beddengoed dat het gevoel van thuis accentueert
We besteden veel aandacht aan elk detail, van de selectie van katoenvezels en garens tot het weven en afwerken.

De kwaliteit, passie en zorg die in de productie van onze producten wordt gestoken, is een weerspiegeling van het merk.
Ons huislinnen is ontworpen om praktisch, comfortabel en mooi te zijn. Ze kunnen een ontspannen sfeer om je heen creëren, zodat je je eigen gemoedstoestand kunt herstellen en oneindig kunt genieten.

Waarom Egyptisch katoen, wat is ELS-katoen?

Egyptisch katoen, het beste katoen ter wereld, staat bekend om zijn hoge kwaliteit en luxueuze uitstraling. Vanwege het unieke klimaat in het Egyptische Nijldeltagebied heeft Egyptisch katoen zich ontwikkeld tot buitengewone kwaliteiten. Onder perfecte omstandigheden heeft het een langere vezelstapel ontwikkeld, een vezel die sterker en duurzamer is dan andere soorten katoen. Vanwege het hoge absorptievermogen houdt Egyptisch katoen de kleurstof met een grotere diepte en levendigheid vast dan andere katoensoorten. Egyptisch katoen absorbeert vocht zo goed, waardoor de stof bestand is tegen vervaging.

Egyptisch katoen is zo luxueus zacht dat het vaak wordt vergeleken met het gevoel van zijde. Ons Egyptisch katoen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en behoudt zijn levendigheid, zelfs na herhaaldelijk wassen. Traditionele Upland-katoenvezels zijn gemiddeld 26 mm lang. ELS-katoen kan echter veel langere vezels hebben: tot wel 40 mm! Na het spinnen wordt het garen verdubbeld om de duurzaamheid en slijtvastheid te vergroten. Het eindresultaat: een fijner garen met grotere sterkte – en dat zie je terug in de afgewerkte stof!

Wat is PERCALE?

Onze NOMO percal stoffen hebben een prachtige zachtheid en frisse gladheid. Ze geven je ultiem comfort en worden tijdens het wassen alleen maar zachter. Dit klassieke katoenen product is bovendien duurzaam en veelzijdig, waardoor het een van de beste plaatmaterialen is die je kunt kopen.

Het strak geweven percal – uitgevoerd in een klassieke één-draads-over-één-onder-techniek geeft de stof een eenvoudige, matte afwerking.

Percaldoek is glad en voelt koel aan. De niet-isolerende eigenschappen van percal maken het tot een van de beste verkoelende beddengoed die er zijn, waardoor het ideaal is voor gebruik in de zomer. Hoewel percal het hele jaar door gebruikt kan worden, is het niet zo warm als ander bedtextiel en kreukt het sneller.

Hoe zit het met satijn?

SATIJN, is het ultieme in luxe, comfort en stijl. Het is zijn unieke weefsel – vier boven – één onder – dat de stof een glanzend, glad gevoel en een glanzende glans geeft. Het prachtige, gladde gevoel van satijn zweeft over je lichaam, voelt luxueus aan op je huid en is het hele jaar door comfortabel.

Satijnen beddengoed is niet overdreven warm of koel, dus ideaal voor gebruik het hele jaar door. Voor degenen die van zacht beddengoed houden en warm willen blijven, kan satijn een goede keuze zijn. Satijn heeft een weeftechniek die de stof een lichte glans en een zijdezacht gevoel geeft. Satijn kreukt minder snel dan andere stoffen. Zoals ze bij NOMO zeggen: “bijna leuk om te strijken :)”