Opklapbed

Opklapbed

Een opklapbed is ideaal voor ruimtebesparing en logees. Of het nu gaat om een slaapfeestje, gemiste trein of een uit de hand gelopen borrel: een opklapbed haal je zo tevoorschijn! Daarmee maak je optimaal gebruik van al je ruimte, zonder comfort voor jezelf of je gasten op te geven. 

Ga terug
per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

Voordelen van een opklapbed

Een opklapbed, ook wel vouwbed genoemd, is een compacte versie van een bed dat je open kunt klappen. Opklapbedden en vouwbedden zijn makkelijk in gebruik: je kunt ze neerzetten en weghalen waar en wanneer jij maar wilt. 

Dankzij de wieltjes die een opklapbed vaak heeft, is het bed eenvoudig te verplaatsen. Dit maakt een opklapbed reuze functioneel en een populaire keuze wanneer je een logeerbed nodig hebt.

Vooral als je een kleine woon- of slaapruimte hebt, is een opklapbed ideaal, of je nu zelf wilt slapen of logees over de vloer hebt. Een opklapbed staat nooit in de weg, maar zorgt wel dat je comfortabel slaapt en ruimte bespaart. Daarnaast is een opklapbed ook een prettige optie als je middenin een verhuizing zit of als je een tijdelijke woonruimte hebt.

Kortom: wie comfort en functionaliteit zoekt, zal dolgelukkig zijn met een opklapbed. Daarbij zijn opklapbedden beschikbaar in verschillende vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een verticaal opklapbed, een horizontaal opklapbed of een opklapbed met afmetingen tot 160x200. 

Hoe kies je het perfecte opklapbed? 

Om te weten welk opklapbed jij het beste kunt kopen, is het belangrijk te weten hoeveel ruimte je hebt in je huis, appartement of kamer. Bedenk goed waar je het opklapbed neer wilt zetten en hoe je de ruimte verder wilt gebruiken. Kies voor een stijl en kleur die past bij jouw slaapkamer en interieur - en controleer bij elk bed goed of je vindt dat het uit- en opklappen van het bed naar wens is.

Heb je de keuze voor je opklapbed gemaakt, dan kun je verder kijken naar comfort. Kies voor een goed matras: dit is niet alleen fijn wanneer je op het bed ligt, maar ook beter voor het milieu. Een goed matras gaat vaak langer mee dan een goedkoop matras, dus soms is het beter om één keer iets meer uit te geven. Zo heb je extra lang slaapplezier van jouw opklapbed!

Koop je een opklapbed 160x200 bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Eenvoud en groot gemak
  • Comfort 
  • Ruimtebesparing

Opklapbed kopen 

Nieuwsgierig naar onze collectie opklapbedden? Je kunt bij ons terecht voor opklapbedden van fantastische merken als Dico Möbel en Avek. Ga voor een klassiek houten opklapbed of juist gespannen staal voor een modernere uitstraling. 

Heb je nog vragen of advies nodig? Dan staan onze kundige adviseurs voor je klaar. We zijn goed bereikbaar via de mail: info@kokbedden of telefonisch: 0341-357821. Of kom gezellig een keer langs in onze winkel in Putten!

Opklapbed kopen