Paardenhaar matrassen

Paardenhaar matrassen

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 1. Paardenhaar matras O-RS van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een STEVIG en droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. De O-RS paardenhaar matras van Moosburger is duurzaam en alle segmenten zijn wasbaar (zie detail foto). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Zachtere schouder-of heupzone mogelijk.

  Vanaf € 2.170,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Paardenhaar matras O-RS met ondermatras UF-RH van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een WAT STEVIGER en droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. De O-RS paardenhaar matras van Moosburger is duurzaam en alle segmenten zijn wasbaar (zie detail foto). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Zachtere schouder-of heupzone mogelijk. De ondermatras UF-RH heeft een basis van massieve latten welke zijn ingepakt in een verend paardenhaar pakket. Extra ademend en zeer duurzaam.

  Vanaf € 2.973,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Paardenhaar matrascombinatie UM-RS met topmatras MA-RS van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een WAT ZACHTER en droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het onderbed UM-RS is een vrij soepele lattenbodem met 2 lagen paardenhaar. Bovenop ligt het heerlijke MA-RS paardenhaar dekmatras van Moosburger, duurzaam en alle segmenten zijn wasbaar (zie detail foto). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Deze mooie natuurlijke combinatie heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 2.961,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 4. Paardenhaar topmatras MC-RH van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. Het MC-RH paardenhaar dekmatras van Moosburger is duurzaam en wasbaar. De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft.

  Vanaf € 282,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 5. Paardenhaar matras OH-RS van Moosburger

  Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, alsof u een AIRCO in uw bed heeft. Altijd het gevoel van een STEVIG en droog bed, zonder vocht, huismijt en schimmels. De OH-RS paardenhaar matras van Moosburger is duurzaam en alle segmenten zijn wasbaar (zie detail foto). De damast is gemaakt van 100% gecertificeerd biologische landbouw katoen. Dit mooie natuur product heeft het voordeel dat het een optimale vocht regulatie geeft. Zachtere schouder-of heupzone mogelijk.

  Vanaf € 1.608,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger paardenhaar matrassen en slaapproducten. De Moosburger paardenhaar matrassen, toppers en kussens worden sinds 1980 succesvol gebruikt door duizenden mensen. Deze paardenhaar produkten zijn volkomen schoongewassen en vrij van schadelijke stoffen. Het grote ademend vermogen van Moosburger paardenhaar geeft zowel in de zomer als de winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat. Regelmatig opschudden en verwisselen van de paadenhaar segmenten volstaat qua onderhoud, maar ze zijn ook wasbaar. Paardenhaar matrassen zijn speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn en bieden veel maar wel steviger comfort. Deze Moosburger paardenhaar matrassen helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, speciaal voor mensen welke reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij diverse huidproblemen. Een paardenhaar topmatras is ook goed toepasbaar op een bestaand bed. Paardenhaar maakt altijd een zacht kraakgeluid als u zich omdraait, echter niet storend.  De bekleding van de paardenhaar matrassen is gemaakt van 100% biologische katoen. Bekijk de paardenhaar matras soorten en ontdek de voordelen:

• Optimale ventilatie alsof u een airco in uw bed heeft: koel in de zomer, warm in de winter
• Gelijkmatige temperatuur in bed: diepere slaap
• Lage luchtvochtigheid in bed: geen last van huisstofmijt, schimmel en vocht
• Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen