Pauly Beds

Pauly Beds. Net zo gezond voor u als voor een pas geboren baby. De bedden worden vervaardigd volgens originele Scandinavische productieprocessen die teruggaan tot de 19e eeuw. Josef Pauly begon in 1838 een bedrijf in Wenen, het toenmalige koninkrijk van Oostenrijk en ontving de licentie om bedden en matrassen te maken van koning Leopold I. Pauly Beds was de officiële leverancier van de Oostenrijks-Hongaarse koningklijke familie. Pauly stond bekend om het gebruik van de beste natuurlijke materialen voor het vervaardigen van de beste bedden ooit. Tegen het jaar 1891 had het bedrijf al 10 internationale prijzen gewonnen voor haar uitstekende kwaliteit en comfort. Het merk J. Pauly & Sohn is een symbool van uitmuntendheid voor het ambacht van handgemaakte bedden maar het merk heeft ook nieuwe technologieën en kennis gebruikt, om de best mogelijke slaap te blijven handhaven.

Blijf jong in een Pauly.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 1. Showroombed Pauly Beds boxspring bed Venus 100x200cm

  PAULY BOXSPRINGBED VOOR EEN BODEMPRIJS! Showroommodel Venus SOFT 100x200cm , bel ons voor de details van dit bed, compleet met hoofdbord, Pauly donzen dekbed, hoofdkussen, dekbedovertrek, molton en hoeslaken! Bed Venus – tijd voor een kwalitatief echt goede slaap. Zeg maar dag tegen conventionele bedden en begin om echt te genieten van uw slaap. Paardenhaar, uniek veersysteem en natuurlijke materialen staan garant voor kwaliteit en ontspanning.

  Vanaf

  Oude prijs € 6.600,00

  Aanbieding prijs € 2.495,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Pauly Beds boxspring bed Leticia

  Showroommodel Leticia in de maat 180x210cm direct leverbaar in Fischbacher wollen bekeding en met hoge korting, bel ons voor de details van dit bed! Voel je een echte winnaar. Het comfortabele continentale Leticia bed is het best verkopende model uit de moderne lijn, vrij van metaal. Zelfs de meest veeleisende klanten noemden het slapen in het Pauly Beds Leticia bed een overwinning. Voel je vrij om bij hen aan te sluiten.

  WELKOM IN DE WERELD van PAULY BEDS uit Wenen in Oostenrijk

  Vanaf

  Oude prijs € 15.797,00

  Aanbieding prijs € 4.995,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 3. Pauly Beds boxspring bed Felicia

  Showroombed Felicia in de bedmaat 180x210. Dit bed is vrij van metaal en de matras is een combinatie van 1 helft medium, de andere helft is stevig. Met het hoofdbord en een paardenhaar topmatras.
  Buitengewone hypoallergene en antibacteriële eigenschappen van natuurlijke rubber maken het Felicia bed een van de meest favoriete Pauly Beds bedden. Terwijl het bed zich aan past aan uw lichaam, blijft het ook goed steun geven, zodat u kunt genieten van gezond en comfortabel slapen.

  WELKOM IN DE WERELD van PAULY BEDS uit Wenen in Oostenrijk

  Vanaf

  Oude prijs € 8.109,00

  Aanbieding prijs € 2.995,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)