Percal hoeslaken

Houd je van comfort - en wil je daarbij genieten van heerlijke luxe? Dan is een percal hoeslaken misschien iets voor jou. Geweven van de fijnste draden voor een zijdezacht gevoel en het waarborgen van de hoogste kwaliteit. Precies zoals je van ons gewend bent bij Kok Bedden. Waan je in een hotelsuite en laat je inspireren door ons ruime assortiment Percal hoeslakens!

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Wat is percal? 

Percal is eigenlijk een luxe uitvoering van katoen. Net als satijn kenmerkt percal zich ook door een speciale weeftechniek, waarbij garen heel dicht op elkaar geweven worden. Een percal hoeslaken biedt veel voordelen. Hieronder gaan wij daar verder op in.

Voordelen percal hoeslaken

Waarom zou je kiezen voor een percal hoeslaken? Percal hoeslakens zijn ideaal voor mensen die katoen prettig vinden, maar stiekem iets luxers willen. Percal is de ideale stof voor je beddengoed: luxe, glad en stevig, maar toch licht in gewicht.

Daarnaast is percal ook een ster in het bieden van verkoeling. Heerlijk voor de warme zomermaanden of als je het snel warm hebt. Laat je inspireren door verschillende percal hoeslakens in onze collectie waaronder bijvoorbeeld de gekleurde percal hoeslakens van het topmerk Dommelin

Vergelijken 

Al die voordelen klinken als muziek in de oren, maar hoe verschilt percal van katoen of satijn? 

Katoen

Een percal hoeslaken staat gelijk aan langer slaapplezier. De hoge weefdichtheid maakt percal hoeslakens steviger dan katoen en dus ook superduurzaam. Als kers op de taart voelt percal ook zachter aan dan katoen, wat bijdraagt aan de luxueuze uitstraling en feeling.

Satijn

Zowel satijn als percal zijn ultrazacht, glad en superluxe. Het verschil zit ‘m vooral in de kenmerkende glans van satijn. Die is niet te evenaren.

Benieuwd naar de verschillende materialen? Ontdek onze collectie hoeslakens

Koop je een Percal hoeslaken bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Een hotel chique uitstraling
  • Ademende en verkoelende stof 
  • Jarenlang slaapplezier

Percal hoeslaken kopen

Wil jij een percal hoeslaken kopen? Dan kan eenvoudig online in de shop of fysiek in onze showroom in Putten! Het voordeel van een fysieke aankoop is dat je de stof met eigen handen kunt voelen. Daarbij kunnen we je snel voorzien van persoonlijk advies. 

Natuurlijk mag je ons ook altijd mailen: info@kokbedden.nl of bellen: 0341-357821.