Sinfonie Plus

Sinfonie Plus

De Sinfonie Plus is een praktische, stijlvolle kledingkast die jou helpt met opruimen. Staud Sinfonie kasten stel je samen op een manier waardoor ze perfect passen op het door jou gewenste plekje in de slaapkamer. Met keuze uit diverse specificaties, waaronder ingebouwde verlichting (!), pimp je jouw Staud Sinfonie tot een prachtplaatje.

Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Een Sinfonie Plus kast is stijlvol, praktisch en doet precies wat jij wilt.

Sinfonie Plus: wat is dat?

De Sinfonie Plus is een kledingkast van Staud. De Staud Sinfonie kasten helpen jou je kleding ordenen en bieden een plekje voor al je favoriete accessoires.

Een Sinfonie Plus kast heeft soepele schuifdeuren en is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Zo kun je kiezen uit 1, 2, 3 of zelfs 4 units én kun je een Staud Sinfonie Plus ook in een hoek plaatsen.

Maar dat is nog niet alles. Bij een Staud Sinfonie kies je uit glazen deuren, houten deuren, spiegeldeuren of een combinatie daarvan. Wil je meer ruimte creëren in je slaapkamer? Ga dan voor een Sinfonie Plus Staud met een volledige spiegelwand en laat het interieur van je slaapkamer dubbel zoveel stralen! Kies voor neutrale spiegels of een extra tintje met bijvoorbeeld Almond, Sand, Anthracite en nog veel meer.

Sinfonie Plus en haar eindeloze mogelijkheden

De Sinfonie Plus kast kun je aan de buiten- en binnenkant geheel zelf inrichten. Heb je meer ruimte nodig voor je sokken, ondergoed of riemen? Voeg dan een Soft-Close lade (of meerdere!) toe op een plek naar keuze.

Ook zijn er allerlei handgrepen, uitschuifbare broekhangers, planken en verlichting die je kunt plaatsen in en op je Staud Sinfonie. Bij een Sinfonie Plus is niets te gek. 

Koop je een Sinfonie Plus bij Kok Bedden? Dan ga je voor:

  • Praktisch en stijlvol
  • Een kledingkast op maat 
  • Ruime keuze aan kwalitatieve materialen en diverse kleuren

Sinfonie plus kopen?

Bepaal waar jij je Sinfonie plus wil plaatsen, kies de juiste afmetingen, kleuren en materialen, rond je bestelling af - en voila! Wij bezorgen de kast bij je thuis, monteren hem op de gewenste plek in je slaapkamer en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug.


Vind je het lastig om tot een beslissing te komen en/of wil je graag advies? Kom dan gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Staud Sinfonie Plus