Tweepersoons Hoog Laag bedden

Tweepersoons Hoog Laag bedden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Tweepersoons Hoog Laag bedden voor zorg en comfort!

Kok Bedden is niet alleen specialist in Hoog Laag bedden, maar ook in tweepersoons varianten, waarbij de keuze bestaat tussen een Hoog Laag bed naast een gewoon bed of twee Hoog Laag bedden naast elkaar, zodat u niet gescheiden van uw partner hoeft te liggen. Onze Hoog Laag bedden worden al jaren met succes in de verzorgende sector gebruikt. Ze voldoen aan alle eisen op het gebied van comfort en veiligheid voor de gebruiker en de verzorger. Alle modellen zijn elektrisch verstelbaar in verschillende posities en hoogtes. Bij Kok Bedden heeft u de beste keus als u zorgbehoevend of minder mobiel bent. 

Vele toepassingen

Onze Hoog Laag bedden zijn zeker niet alleen geschikt voor medische toepassingen. De bedden zijn zo gerieflijk en stijlvol dat u ze ook kunt gebruiken voor het ontspannen  lezen van een boek, genieten van een ontbijt op bed of televisie kijken. Comfortabel zelfstandig en mobiel blijven? Dat kan met de Hoog Laag bedden van Kok Bedden.

Stijlvol design

Onze tweepersoons Hoog Laag bedden zijn gegarandeerd stijlvol, waardoor ze een warme en huiselijke uitstraling hebben. U kunt deze bedden naar eigen smaak samenstellen. Daarmee zijn de bedden niet alleen heerlijk comfortabel, maar passen ze ook uitstekend in elk interieur.