Van Os Slaapkamers

Van Os Slaapkamers

Van Os Slaapkamers is een prachtig familiebedrijf dat al sinds 1929 de mooiste slaapkamermeubels levert. Van ledikanten, achterwanden, nachtkastjes en commodes, tot kledingkasten uit eigen fabriek. Maatwerk is mogelijk op aanvraag!

Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Van Os Slaapkamers bij Kok Bedden

Bij Kok Bedden verkopen we verschillende meubels van Van Os. We hebben in onze collectie verschillende Van Os bedden, gemaakt van verschillende materialen zoals massief eiken, houtfineer of MDF gespoten in alle RAL-kleuren.

Kies voor een stoere look met een massief eikenhouten bed, of ga juist voor strak en modern met een ledikant met rechte hoekpoot. 

Alle Van Os bedden zijn verkrijgbaar met bijpassende nachtkastjes, van eikenhout tot aan 35 verschillende kleuren lak. Staat het Van Os meubelstuk van jouw dromen er niet tussen? Laat het ons dan weten! Wij leveren maatwerk op aanvraag.

Waarom Van Os Slaapkamers

Bij Van Os Slaapkamers kun je rekenen op unieke, kwalitatief goed een eigentijdse meubels. Van Os levert uit eigen fabriek, waardoor een aangepaste maatvoering of afwijkende kleur in veel gevallen mogelijk is. Ook zijn bijna alle Van Os bedden leverbaar als deelbaar ledikant, wat flexibiliteit en gemak biedt.

Ieder meubelstuk heeft een eigen stijl en zorgt voor gezond en mooi slapen. Het uitgebreide assortiment van Van Os Slaapkamers maakt dat je altijd wel iets vindt dat in jouw slaapkamer past. 

Koop je een meubelstuk van Van Os Slaapkamers, dan ga je voor:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreide keuze en mogelijkheden
  • Een eigen stijl

Van Os Slaapkamers producten kopen

Bestel jouw Van Os meubels makkelijk online, of kom langs in onze showroom in Putten om alles eerst met eigen ogen te zien. 

Indien je er nog niet helemaal uitkomt, mag je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!