Velda boxsprings

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

 1. Velda boxspring Fly met Eiken poten en tafeltjes sfeer

  Design boxspring Fly van Velda, schitterend elegant bed, leverbaar in diverse moderne bekledingstoffen, hier geprijsd met hoofdbord. Kies uit eiken of wengé poten, optioneel bijpassende tafeltjes.

  Vanaf € 1.962,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Veldeman boxsprinset Finesse 4 motorig

  Design boxspring Finesse van Velda, schitterend elegant bed, snel leverbaar tijdens de wintersale. Let op: dit is een 4-motorig bed met massagesysteem! Met bijpassende tafeltjes en een hoofdbord. Met 2 matrassen Cellspring van Velda.

  Vanaf

  Oude prijs € 9.568,00

  Aanbieding prijs € 5.995,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Hedendaags en elegant design!


Dit innovatieve Belgische bedrijf laat zien dat een boxspring heel elegant kan zijn. Vooral het model Fly is rondom fijn en elegant afgewerkt en is ondersteunend en sterk in het liggedeelte. Zijn zwevende constructie in rondom prettig zacht afgewerkt en de stoffen zijn onderhoudsvriendelijk.


Uitstekende ventilatie en optimale steun!


De Box Fly is een technisch geweldige boxspring: hij heeft ergonomische 7 zone zonering dankzij een comfortlaag in mini pocketveren. Maar liefst 500 veren per m2. In een bed van 180x200 is dit meer dan 1500 veren!


De afwerking van de Box Fly heeft aan de bovenzijde een extreem ademend 3D textiel; Dit biedt garantie voor een uitstekende hygiëne en ventilatie van uw bedbodem. Het 3D textiel is voorzien van anti-slip zodat de matras altijd stevig op zijn plaats blijft liggen.