Verzending, bezorging & montage

Artikelen van Kok Bedden worden altijd netjes bij u thuis in Nederland afgeleverd. Kleine artikelen worden verzonden via PostNL en grotere artikelen worden bezorgd en afhankelijk van het artikel gemonteerd. Dit gebeurt door de eigen bezorg- en montagedienst van Kok Bedden óf door een professionele meubeltransporteur. Beide partijen zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in het transporteren, bezorgen en monteren van meubelen. U kunt dit dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Verzendkosten

- Boven de € 35.- betaalt u geen verzend- of montagekosten. Onder de € 35.- vragen wij € 6,75 verzendkosten*

- Eventuele verzendkosten worden altijd getoond tijdens het afrekenen. Verzendkosten voor levering buiten Nederland zijn in overleg. Afhankelijk van de door u gekozen artikelen is het mogelijk dat er verzendkosten bijkomen. Wij zullen u hier altijd over informeren.

Verzendinformatie pakketverzending

Bestelt u alleen kleinartikelen zoals bedtextiel, hoofdkussens, dekbedden e.d. dan wordt uw bestelling verzonden via PostNL. Na uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging met uw Track&Trace nummer. Vul dit nummer in op de Track&Trace pagina van PostNL om uw zending op een gemakkelijke manier te volgen.

Het kan voorkomen dat uw Track & Trace code kort na de bestelling nog niet werkt omdat uw verzending nog niet is verwerkt in het postsorteercentrum. Probeert u het in dit geval op een later tijdstip nog eens. Mocht er na 2 dagen nog niets bekend zijn over uw levering dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

- Algemene voorwaarden pakketverzending Post NL  (Artikel 13.1)

 1. Tenzij dit redelijkerwijs niet van PostNL gevraagd kan worden, wordt er op alle dagen van de week afgeleverd, met uitzondering van de zondagen (tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen in een Vervoerovereenkomst) en de algemeen erkende feestdagen. PostNL behoudt zich het recht voor om bepaalde categorieën Zendingenniet op zaterdag af te leveren. PostNL zal dit dan tijdig algemeen bekend maken.
 2. Aflevering vindt plaats op het op de Zending vermelde adres, dan wel op een door de Geadresseerdeopgegeven ander adres. PostNL heeft in dat geval het recht om een (binnenlandse) Zending zonderAanvullende dienst, een binnenlandse Zending met ‘Handtekening voor ontvangst’ of een internationaleZending die niet op het (woon-) adres van de Geadresseerde kan worden afgeleverd, uit te reiken aan één vanzijn buren*. In een dergelijk geval wordt hiervan in de brievenbus van de Geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten. Bij uitreiking aan buren zal het vervoer en de verantwoordelijkheid van PostNLonder de Vervoerovereenkomst zijn geëindigd. Als uitreiking aan één van zijn buren evenmin mogelijk blijkt, of indien het een Zending betreft met een Aanvullende dienst, dan wordt in de brievenbus van de Geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten, waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn hij zich in het bezit van de Zending kan stellen.
 3. De in artikel 13.1.1 en 13.1.2 opgenomen voorwaarden van aflevering gelden zowel voor binnenlandse zendingen als voor inkomende internationale Zendingen. De voorwaarden van aflevering van uitgaande internationale Zendingen kunnen van land tot land verschillen.

- Wijze van aflevering Post NL (Artikel 13.2)

De aflevering kan plaats vinden door:

 1. deponering in de brievenbus of brievengleuf op het op de Zending vermelde adres;
 2. aanbieding ter aflevering in de postbus van de Geadresseerde;
 3. c. uitreiking aan de Geadresseerde, een volwassen huisgenoot** van de Geadresseerde of de gemachtigde van de Geadresseerde, dan wel aan een medewerker van de organisatie die op de Zending als Geadresseerde is aangeduid. Dit geldt voor de meeste Aanvullende diensten;
 4. d. uitreiking aan buren

* De Afzender kan verzoeken om een dergelijke Zending uitsluitend ten huize van de Geadresseerde uit te reiken. In dat geval blijft een bestelpoging bij buren achterwege. De Afzender dient dit verzoek op een duidelijke wijze op de adreszijde van de Zending te vermelden. PostNL stelt daartoe op postvestigingen een gratis sticker verkrijgbaar.

** Als huisgenoten worden niet beschouwd (mede-)pension- of hotelgasten, dienstpersoneel, hospita’s, gastheren of hotelhouders.

- Bewaring pakketverzending Post NL (Artikel 13.3)

 1. 1. Indien aflevering door middel van deponering in een daartoe geschikte voorziening of door uitreiking aan de geadresseerde of aan een andere daartoe geschikte persoon niet mogelijk is, zal PostNL de Zending voor een periode van maximaal twee weken in bewaring nemen. De voorwaarden van bewaring van uitgaande internationale Zendingen kunnen van land tot land verschillen.
 2. 2. Wanneer aflevering niet mogelijk is gebleken en PostNL de zending daarop in bewaring neemt, zal de geadresseerde daarover schriftelijk worden geïnformeerd met in ieder geval vermelding van de locatie van bewaring.
 3. 3. PostNL neemt geen Zendingen in bewaring die kennelijk of naar PostNL vermoedt een bederfelijke inhoud hebben.

Lees de volledige algemene voor waarden op: www.postnl.nl/algemene-voorwaarden/

 

Bezorging- en montageservice

- Bezorgen:

Artikelen met de verzendmethode "Gratis bezorging, zelfmontage" worden gratis bij u thuis bezorgd tot aan uw voordeur. 

- Monteren:

Artikelen met de verzendmethode "Gratis bezorging en montage" worden bij u thuis bezorgd en volledig gemonteerd. 

Bij het monteren van een van deze artikelen kunt u standaard een uitgebreide service verwachten. Zo monteren we het product volledig, krijgt u een duidelijke uitleg en nemen we het verpakkingsmateriaal netjes mee.

Wij adviseren u om bij aankoop van grotere artikelen goed op te letten of deze wel door bijvoorbeeld de deur, de lift of het trappengat kunnen. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden niet naar binnen kunnen worden gebracht. Dit geldt met name voor: tweepersoons matrassen (uit één stuk), hoofdborden van boxspringsets en schuifdeuren van linnenkasten. Wanneer een artikel bij levering niet naar binnen kan dan  is Kok Bedden hiervoor niet aansprakelijk.

- Standaard inbegrepen service:

 • Het naar binnen brengen en plaatsen op een, door u aan te geven, normaal bereikbare (slaap)kamer in het huis
 • Het uitpakken van de artikelen
 • Het volledig monteren en aansluiten van de artikelen
 • Het aansluiten van een elektrisch artikel op een bestaande aansluiting
 • Het controleren op eventuele fouten of beschadigingen
 • Het eventueel meenemen van het verpakkingsmateriaal. (Let op: zonder de originele verpakking kunt u geen artikelen retourneren)
 • Duidelijke uitleg over de artikelen
 • Het controleren  van de order (op volledigheid)

- Niet verzorgde service:

 • Het oude bed afbreken en/of verplaatsen naar een andere ruimte
 • Het aanleggen van nieuwe stroompunten voor elektrische artikelen
 • Het verwijderen van obstakels die het naar binnen of naar boven brengen van artikelen kunnen bemoeilijken.
  Denk hierbij aan kastjes, schilderijen, lampen en andere voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd.

Levertijden & leveringsafspraak

- Artikelen met de status ‘uit voorraad leverbaar’

Kleinartikelen welke wij per post/pakketservice aan u verzenden met de levertijd ‘uit voorraad leverbaar’  zijn op voorraad en worden nog dezelfde dag aan u verzonden. Dit houdt in dat u het artikel doorgaans de volgende werkdag in huis heeft.

Voor grote artikelen welke wij bij u thuis bezorgen en/of monteren met de levertijd ‘uit voorraad leverbaar’ nemen wij telefonisch contact met u op om het artikel zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

- Artikelen met levertijd

Wanneer het artikel(en) van uw keuze bij ons binnengekomen is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen via de e-mail en de artikelen direct naar u verzenden. Gaat het om grotere artikelen of complete bedden welke wij bezorgen/monteren dan  nemen wij wanneer het artikel binnen is gekomen  telefonisch contact op om met u af te spreken op welke dag/tijdstip er geleverd en/of gemonteerd kan worden. Hoe lang dit duurt ligt aan de levertijd van het gekozen artikel. Bestelt u meerdere artikelen tegelijk dan geldt de levertijd van het langste artikel.

Track & Trace

Kleinartikelen zoals dekbedden, kussens, 1-persoons topmatrassen etc. worden verzonden via PostNL. Zij bezorgen uw bestelling netjes bij uw voordeur. Na uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging met uw Track&Trace nummer. Vul dit nummer in op de Track&Trace pagina van PostNL om uw zending op een gemakkelijke manier te volgen.


Goed om te weten

- Wanneer u artikelen uit meerdere verzendgroepen samen besteld dan is de verzendmethode en de levertijd van het zwaarste product van toepassing op uw gehele bestelling.

- Eventuele verzend- of montage kosten betaalt u slechts eenmaal en enkel over het grootste artikel.

- De bovenstaande verzendmethodes zijn richtlijnen. De artikelsoort kan er soms voor zorgen dat het in een andere groep valt. Bij het afrekenen wordt er altijd nog even aangegeven welke soort verzending en welke eventuele verzendkosten er bij het door u gekozen artikel(en) horen.