Verzending, bezorging & montage

Artikelen van Kok Bedden worden altijd netjes bij u thuis in Nederland afgeleverd. Kleine artikelen worden verzonden via PostNL en grotere artikelen worden bezorgd en indien nodig gemonteerd. Dit gebeurt door de eigen bezorg- en montagedienst van Kok Bedden óf door een professionele meubeltransporteur. Beide partijen zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in het transporteren, bezorgen en monteren van meubelen. U kunt dit dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Verzendkosten

Boven de € 35.- betaalt u geen verzend- of montagekosten. Onder de € 35.- vragen wij € 6,75 verzendkosten *

Eventuele verzendkosten worden altijd getoond tijdens het afrekenen. Verzendkosten voor levering buiten Nederland zijn in overleg. Afhankelijk van de door u gekozen artikelen is het mogelijk dat er verzendkosten bijkomen. Wij zullen u hier altijd over informeren.

*Kleinartikelen onder € 35.- welke wij per brievenpost kunnen verzenden (losse sloopjes, kleine onderdelen etc.) vallen tevens onder ‘gratis verzending’.

Verzendinformatie

Pakketverzending

Bestelt u alleen kleinartikelen zoals bedtextiel, hoofdkussens, dekbedden e.d. dan wordt uw bestelling verzonden via PostNL. Zij bezorgen uw bestelling netjes bij uw voordeur. Na uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging met uw Track&Trace nummer. Vul dit nummer in op de Track&Trace pagina van PostNL om uw zending op een gemakkelijke manier te volgen.

Het kan voorkomen dat uw Track & Trace code kort na de bestelling nog niet werkt omdat uw verzending nog niet is verwerkt in het postsorteercentrum. Probeert u het in dit geval op een later tijdstip nog eens. Mocht er na 2 dagen nog niets bekend zijn over uw levering dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezorging- en montageservice

- Bezorgen:

Losse matrassen, bedbodems, 2-persoons toppers en andere grotere artikelen waarbij geen montage nodig is worden altijd bij u thuis bezorgd. Uw bedbodem(s) en/of matras(sen) worden standaard netjes bij u binnen gebracht en geplaatst. wij verzorgen dit gratis voor u. Indien nodig sluiten we het artikel voor u aan en plaatsen het waar u dat wilt. Uiteraard nemen we het  verpakkingsmateriaal netjes mee. Deze extra service is standaard  inbegrepen.

- Monteren:

Nieuwe Boxsprings, ledikanten en andere complete bedden worden  bij u thuis bezorgd en volledig gemonteerd. Bezorgen en/of monteren van een showroommodel is in overleg altijd mogelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om een showroommodel zelf op te komen halen (vraag naar de extra scherpe prijs).

Bij het monteren van uw bed kunt u standaard een uitgebreide service verwachten. Zo monteren we het bed volledig, krijgt u een duidelijke uitleg en nemen we het verpakkingsmateriaal netjes mee.

Wij adviseren u om bij aankoop van grotere artikelen goed op te letten of deze wel door bijvoorbeeld de deur, de lift of het trappengat kunnen. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden niet naar binnen kunnen worden gebracht. Dit geldt met name voor: tweepersoons matrassen (uit één stuk), hoofdborden van boxspringsets en schuifdeuren van linnenkasten. Wanneer een artikel bij levering niet naar binnen kan dan  is Kok Bedden hiervoor niet aansprakelijk.

- Standaard inbegrepen service:

 • Het naar binnen brengen en plaatsen op een, door u aan te geven, normaal bereikbare (slaap)kamer in het huis
 • Het uitpakken van de artikelen
 • Het volledig monteren en aansluiten van de artikelen
 • Het aansluiten van een elektrisch artikel op een bestaande aansluiting
 • Het controleren op eventuele fouten of beschadigingen
 • Het eventueel meenemen van het verpakkingsmateriaal. (Let op: zonder de originele verpakking kunt u geen artikelen retourneren)
 • Duidelijke uitleg over de artikelen
 • Het controleren  van de order (op volledigheid)

- Niet verzorgde service:

 • Het oude bed afbreken en/of verplaatsen naar een andere ruimte
 • Het aanleggen van nieuwe stroompunten voor elektrische artikelen
 • Het verwijderen van obstakels die het naar binnen of naar boven brengen van artikelen kunnen bemoeilijken.
  Denk hierbij aan kastjes, schilderijen, lampen en andere voorwerpen die aan de muur zijn bevestigd.

Levertijden & leveringsafspraak

- Artikelen met de status ‘uit voorraad leverbaar’

Kleinartikelen welke wij per post/pakketservice aan u verzenden met de levertijd ‘uit voorraad leverbaar’  zijn op voorraad en worden (indien voor 12.00 uur s'middags besteld) nog dezelfde dag aan u verzonden. Dit houdt in dat u het artikel doorgaans de volgende werkdag in huis heeft.

Voor grote artikelen welke wij bij u thuis bezorgen en/of monteren met de levertijd ‘uit voorraad leverbaar’ nemen wij telefonisch contact met u op om het artikel zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen.

- Artikelen met levertijd

Wanneer het artikel(en) van uw keuze bij ons binnengekomen is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen via de e-mail en de artikelen direct naar u verzenden. Gaat het om grotere artikelen of complete bedden welke wij bezorgen/monteren dan  nemen wij wanneer het artikel binnen is gekomen  telefonisch contact op om met u af te spreken op welke dag/tijdstip er geleverd en/of gemonteerd kan worden. Hoe lang dit duurt ligt aan de levertijd van het gekozen artikel. Bestelt u meerdere artikelen tegelijk dan geldt de levertijd van het langste artikel.

Track & Trace

Kleinartikelen zoals dekbedden, kussens, 1-persoons topmatrassen etc. worden verzonden via PostNL. Zij bezorgen uw bestelling netjes bij uw voordeur. Na uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging met uw Track&Trace nummer. Vul dit nummer in op de Track&Trace pagina van PostNL om uw zending op een gemakkelijke manier te volgen.


Goed om te weten

- Wanneer u artikelen uit meerdere groepen samen besteld dan is de verzendmethode en de levertijd van het zwaarste product van toepassing op uw gehele bestelling.

- Eventuele verzend- of montage kosten betaalt u slechts eenmaal en enkel over het grootste artikel.

- De bovenstaande verzendmethodes zijn richtlijnen. De artikelsoort kan er soms voor zorgen dat het in een andere groep valt. Bij het afrekenen wordt er altijd nog even aangegeven welke soort verzending en welke eventuele verzendkosten er bij het door u gekozen artikel horen.