Ga terug

Disclaimer

De getoonde informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Echter voor de juistheid en de volledigheid van de inhoud van deze website en van websites waar naar wordt verwezen kan niet worden ingestaan. Wij garanderen dan ook niet dat de aangeboden informatie op onze website ten alle tijde juist is. Alle verstrekte informatie op deze website kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. 

Verwijzingen naar websites welke niet door Kok Bedden worden onderhouden, zijn enkel en alleen ter informatie van de bezoeker van de website opgenomen. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee Kok Bedden deze verwijzingen plaatst dragen zij geen enkele verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, volledigheid, actualiteit, inhoud en het functioneren daarvan. Iedere aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Kok Bedden onderhouden wordt zal worden afgewezen.Kok Bedden stelt alles in het werk om misbruik te voorkomen, echter Kok Bedden is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van www.kokbedden.nl via internet worden verzonden.

Kok Bedden behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de op deze site gepresenteerde content. Het is niet toegestaan deze informatie door te geven, te vermenigvuldigen, of te verspreiden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.