Bedden met laden

Vooral in onze steden is in een appartement veel behoefte aan extra bergruimte. Want waar komen spullen al snel terecht wanneer u zich er even geen raad mee weet? Inderdaad, onder het bed! Alleen is het daar vaak stoffig en kom je er moeilijk bij. Onze mooie collectie bedden met laden bieden de uitkomst bij dit probleem. Bekijk hier onze grote collectie bedden met ruime laden. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen van bedden met lades

- Meer ruimte

Ook altijd op zoek naar wat extra ruimte in je huis om spullen op te bergen die je niet zo vaak gebruikt? Dan wordt het tijd voor een houten bed met lades waarin je allerlei voorwerpen kwijt kan zoals extra dekbedden en hoofdkussens voor gasten, winterjassen, schoenen, tassen en ga zo maar door. Heb je wel ruimte voor al deze spullen? Bespaar dan kastruimte door middel van een bed met laden zodat je linnenkast er een stuk opgeruimder uit komt te zien.

- Geen stof

Onder de meeste boxsprings en ledikanten verzamelt zich al snel een hoop stof. Wanneer je een bed met bedlade aanschaft maak je automatisch korte metten met dit probleem. De zijden en vaak ook het voeteneinde van het bed zijn volledig gesloten waardoor je de stof buiten houdt en je spullen stofvrij blijven.

- Ruime keuze uit bedden met bedlades

Kok Bedden heeft een grote collectie bedden met opbergruimte:

  • Eenpersoons en tweepersoons bedden met laden
  • Losse laden op wieltjes: Er zijn modellen met losse laden die op wielen over de grond rollen;
  • Uitvoeringen met gelagerde laden
  • Uitvoeringen met dubbele rij laden: Er zijn zelfs bedden met een dubbele rij laden voor zeer veel bergruimte. Deze bedden zijn echter wel wat hoger.

Massief houten bedden met lades

Er zijn naast laddenbedden met een 'gewone' bedrand ook stoere massief houten balkenbedden met laden.

Past er een verstelbare bedbodem in een ladenbed?

Standaard elektrisch verstelbare lattenbodems passen niet zomaar in deze bedden met laden door de mechaniek die er onder zit. Deze mechaniek steekt naar beneden en zit het ladensysteem in de weg. Er zijn echter speciale uitvoeringen beschikbaar waarvan de motoren de motoren niet onder de bedbodem uitsteken. Vraag hiernaar in de winkel of bel 0341-357821 en overleg met één van onze verkoopmedewerkers.