Massief houten bedden

Massief houten bedden

Bij Kok Bedden vindt u de grootste collectie massief houten bedden van Nederland, waaronder unieke eiken balkenbedden. In de showroom in Putten vindt u altijd +/- 40 houten bedmodellen om te bekijken in verschillende stijlen en diverse materialen zoals noten, alpenden, beuken, eiken, teak enz. Verschillende types afwerkingen zijn mogelijk zoals; mat, gelakt, geolied, FSC-gekeurd hout en ecologisch hout. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om je houten bed helemaal zelf samen te stellen. Kies daarbij uit diverse modellen hoofdborden, bedranden, kleuren, poten en poothoogtes.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

80 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Eiken houten bed Cadro 23 uit de Oak-Vintage serie van Hasena

  Model Cadro 23 uit de Vintage Oak-Line van Hasena is een heel stoer bed. Het massieve eiken 23cm hoge bedframe heeft een prachtige afwerking alsof het oud hout is en met het wilde eiken geeft dit een prachtig resultaat. Hier geprijsd met 20cm hoge poten model Jeno. Kies optioneel voor een hoofdbord en nachttafeltjes.

  Vanaf € 1.021,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 2. Massief houten design bed Villa van Vitamin Design

  Design bed Villa heeft een hoofdeinde wat een beetje achterover staat en hier bestelbaar in 180x200. Maar is in heel veel maten leverbaar, vraag een offerte. Dit model staat niet in onze winkel, wel de modellen Aetas en Quadra.

  Vanaf € 1.301,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 3. Massief houten design bed Taurus van Vitamin Design

  Design bed Taurus heeft een hoofdeinde wat een beetje achterover staat en hier bestelbaar in 180x200. Maar is in heel veel maten leverbaar, vraag een offerte. Dit model staat niet in onze winkel, wel de modellen Aetas en Quadra.

  Vanaf € 1.636,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 4. Massief houten design bed Cara van Vitamin Design

  Design bed Cara heeft een hoofdeinde wat een beetje achterover staat en hier bestelbaar in 180x200. Maar is in heel veel maten leverbaar, vraag een offerte. Dit model staat niet in onze winkel, wel de modellen Aetas en Quadra.

  Vanaf € 1.336,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 5. Bed Sunrise in massief geolied hout van Luna

  Massief notenhouten bed Sunrise van Luna. Hier geprijsd in eikenhout met een gevlochten textiel(natuurkleur) rug . De rugkussens en vertikale banden zijn optioneel. Bel of mail voor een offerte van andere maten en houtsoorten.

  Vanaf € 1.980,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 6. Massief houten design bed Quadra Soft van Vitamin Design

  Dit moderne houten bed oogt alsof het zweeft en is hier bestelbaar in 180x200 maar is in heel veel maten leverbaar, vraag een offerte.

  Vanaf € 1.480,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 7. Massief houten bed Aetas van Vitamin Design

  Creatieve vormgeving, een bijzonder ontworpen bed. Met dit model heeft Vitamin Design recent een belangrijke prijs gewonnen. Let eens op de prachtige overgang van het hoofdbord naar de bedzijden. Dit bed is hier bestelbaar in 180x200 maar is in heel veel maten leverbaar, vraag een offerte.

  Vanaf € 1.764,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 8. Bed Libro in massief geolied hout van Luna

  Massief eikenhouten bed Libro van Luna. Hier geprijsd in geolied eiken en geolied wild eiken (met stoere noestjes). Dit bed is in 3 uitvoeringen leverbaar, boekenvakken aan het voeteneinde, maar ook boekenvakken links en/of rechts.

  Vanaf € 1.960,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd
 9. Bed Somnia van Vitamin Design

  Creatieve vormgeving, een bijzonder ontworpen bed. Het schijnbaar zwevende bed SOMNIA heeft een extra lang bedframe en een slim geplaatst hoofdbord. Dit is handig als u in bed wilt lezen of tv kijken. Tegelijkertijd is achter het hoofdeinde een plank, die ruimte voor boeken e.d. creëert. klik op de configurator en bekijk dit bed in 3D in alle natuurlijke houtsoorten.

  Vanaf € 2.499,00

  Meer Informatie

  Levertijd: 6-8 weken
 10. Massief teakhouten bed Air van Ethnicraft

  Het Ethnicraft Air Bed is een fraai ontwerp van Alain van Havre. Deze naam zegt eigenlijk genoeg. Dit fijne bed met zijn mooie vormen is heerlijk glad afgewerkt. Het luchtige ontwerp van het bed staat in mooi contrast met het natuurlijke karakter van massief hout. Naar keuze kan het bed vervaardigd worden uit eiken- of teakhout (FSC gecertificeerd). Basisprijs is eikenhout, kies in de configurator optioneel voor teakhout.

  Vanaf € 1.059,00

  Meer Informatie

  selecteer een optie voor een indicatie van de levertijd

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

80 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Massief houten bedden - ruime keuze in de winkel in Putten

Onze tijdloze collectie massief houten bedden is gemakkelijk toepasbaar bij diverse stijlen. Wij nodigen u graag uit in de winkel om de schoonheid van deze bedden te ervaren. Veel van onze bedden worden gekleurd met olie op waterbasis om deze bedden een aangename natuurlijke tint mee te geven. Om de schoonheid van het natuurlijke hout te benadrukken hebben sommige bedden natuurlijke noesten, wat elk meubelstuk uniek maakt. Ook uitrijdbare ledikanten zijn mogelijk en tevens leverbaar met biologische bedbodems en matrassen, waardoor een vrijwel metaalvrij bed ontstaat, niet onbelangrijk in een tijd van draadloze telefonie, Wifi en andere signaal overdracht.

Ledikanten met bijbehorende slaapkamermeubels als kledingkasten, nachtkastjes, en commodes. In de showroom vindt u meer dan 40 houten bedden van prachtige merken zoals Sprenger, Dormiente, Henk van den Broek, Van Houdt, Mintjens, Ethnicraft, Luna, Moosburger, Hasena, Vitamin Design, Dico, Kok Bedden is de houten bedden specialist van Nederland.

Het hout dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld unieke eiken balkenbedden van Sprenger, gemaakt van dikke balken, met uitstekende eigenschappen. Sprenger gebruikt geselecteert moeras eik met een leeftijd van 100 tot 150 jaar. De karakteristieke, natuurlijke en rustieke uitstraling van de bedden geven na de verwerking scheuren. Het oude eikenhout wat gebruikt wordt groeide in eikenbossen die door de bevolking tussen de 100 en 200 jaar geleden werden gebruikt voor de bouw van huizen en schuren en wat nu na de sloop weer hergebruikt wordt. Maar u treft bij ons ook bedden aan die gemaakt zijn van Europees hout zoals walnoot, beuken en kersen. Veel van onze leveranciers weten precies waar al hun gebruikte hout vandaan komt : van verantwoorde bosbouw.

De showroom in Putten

Indruk showroom massief houten bedden

Indruk showroom massief houten bedden

Indruk showroom massief houten bedden