Matrassen

Als individueel persoon hebben we onze eigen behoeften voor welk matras bij ons past. In de ruime collectie van Kok Bedden, bestaande uit matrassen met verschillende aspecten voor diverse doeleinden, vindt u altijd een matras waar je lekker op kunt slapen. Bekijk ons assortiment hieronder of kom proefliggen in onze showroom in Putten, nabij Ermelo, Nijkerk en Harderwijk. Lees meer
Pocketvering matrassen
Latex matrassen
Hybride matrassen
1 persoons matrassen
2 persoons matrassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Een goed matras kopen

Voor een goede nachtrust is een comfortabel matras van belang. Naast een ruim assortiment met diverse matrassen staat in onze matrassenwinkel in Putten altijd een specialist voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Heeft u geen advies nodig want u weet al precies wat u wilt? Al onze matrassen zijn online bestelbaar. Filter eenvoudig op type en daarna op merk, soort en andere specificaties. Kies bijvoorbeeld voor onze 100% natuurlatex matrassen, wij beschikken over de grootste collectie van Nederland.

Welk matras past bij u?

Bij Kok Bedden in Putten is er altijd wel een goede matras waar u lekker op kunt slapen. Wij letten op alle belangrijke aspecten: welke matrassen zijn geschikt voor uw postuur(en), zijn er gewichtsverschillen waar we rekening mee moeten houden, wat voor bedbodem mag onder de matras etc. Kok Bedden heeft een collectie matrassen die het gemakkelijk maakt om een goede beslissing te nemen. Heeft u nog geen idee welk matras bij u past? Bezoek dan onze showroom in Putten, nabij Nijkerk, Harderwijk en Ermelo. Onze bedden- en matrassenspecialisten helpen u graag bij het maken van uw keuze. Van matrassen speciaal voor rugklachten of andere problemen staan wij niet gek te kijken. Al meer dan 50 jaar zitten wij in het vak en zijn u dan ook graag van dienst.

Onze collectie matrassen

Zowel online als in onze showroom bieden we een ruime collectie matrassen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor eenpersoons- en tweepersoons matrassen in allerlei soorten en maten. In het bijzonder de latex matrassen. Wij beschikken over de grootste collectie 100% natuurlatex matrassen van Nederland voor een comfortabele, spier- en gewricht ontspannende ondersteuning. Er bestaan ook 2 persoons matrassen met toch 2 individueel comfort binnenkernen. Kies ook uit bekende kwaliteitsmerken:, M line, Auraletto, Dormiente, Green Sleep, Moosburger, Velda, Kok Bedden Huiscollectie etc. Komt u proefliggen in onze showroom nabij Ermelo, Nijkerk en Harderwijk?