Beddenwinkel nabij Nijkerk

Advies voor goed slapen in onze beddenzaak nabij Nijkerk

Op onze website en in onze slaapwinkel vind u een uitgebreid aanbod van onze bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, bedtextiel ... oftewel, alles voor uw slaapkamer! Heeft u een mooi bed gezien maar wilt u eerst even proefliggen? Dan nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel nabij Nijkerk: Kok Bedden in Putten. In onze showroom van 1200m² kunt u heerlijk even rondkijken en onze bedden uitproberen. Uiteraard staan onze medewerkers van harte voor u klaar om u te voorzien van het beste beddenadvies.

Bezoek onze 1200m² showroom


Beddenwinkel Nijkerk

 

Beddendealer van diverse topmerken

Sinds 1946 zijn wij de nachtrust specialist. Naast dat wij bezig zijn met het opzetten van een eigen merk binnen ons ruime assortiment zijn wij dealer van diverse topmerken. Zo beschikken wij in Putten en omstreken als één van de weinigen beddenspecialisten uit een aanbod bedden van onder andere:

  • Caresse
  • Dormiente
  • Ethnicraft
  • Hasena
  • M-Line
  • Sprenger
  • Twils

Naast het kiezen voor het type rustplaats, bieden wij een optimale samenwerking tussen het type matras, potenset en matrashoes.

Offline en online beddenwinkel

Naast onze offline beddenzaak nabij Nijkerk, te Putten staat ons ruime assortiment bedden op onze webshop. Hier kunt u zeer specifiek een keuze maken door allereerst te kiezen voor de categorie, om vervolgens te verfijnen op merk, soort, maat en de verstelbaarheid.
Heeft u het perfecte bed gevonden? Stel uw gewenste bed samen en bestel veilig en snel online. Wij geven u alle informatie over de status van uw bestelling en houden u op de hoogte. Binnen enkele weken droomt u heerlijk weg op een bed van Kok Bedden!

Liever in het ‘echt’ de bedden ervaren? Doe online alvast inspiratie op, maar kom naar de winkel voor een unieke beleving en een advies op maat.

Bekijk onze collectie online Bezoek onze 1200m² showroom