Bedden

Bedden

Kok Bedden te Putten heeft alle soorten bedden in diverse prijsklassen. Wij bieden een ruime collectie ledikanten, gestoffeerde bedden en logeerbedden. Bekijk ook onze unieke massief houten bedden collectie van geborsteld eiken, wild eiken bedden met veel tekening en noesten, moeras eiken balkenbedden, beuken en kernbeuken bedden en notenhout bedden. Veel van onze houten bedden hebben een puur natuur uitstraling en zijn afgewerkt met olie.

Bijzondere producten

 Oostenrijkse bedden van Moosburger, gemaakt van de unieke alpenden (zirbe). Alpenden hout heet in het Duits Zirbe of Arve en in het Engels Swiss Stone Pine, deze bomen groeien letterlijk tussen de rotsen. Wie geniet nu niet van de heerlijke geur van dit hout als je een bar of hotel binnenkomt in Oostenrijk of Zwitserland die bekleed is met dit materiaal, wanden, plafond, bar, tafels, stoelen. De geur komt vermoedelijk van de etherische oliën in dit hout, maar dit is niet zeker. Wel is zeker dat de geur tijdens slapen in een kamer waar dit hout aanwezig is de hartslag verlaagd en u dieper slaapt.

 Wij zijn er trots op om de prachtige Italiaanse gestoffeerde bedden van Twils te mogen leveren. Strak modern of uitstraling met een vleug verleden, bekleed met de mooiste en trendy stoffen.

 Uniek zijn ook onze moeras eiken balkenbedden van Sprenger uit Zwitserland. Het hout dat wordt gebruikt voor de meubelen van Sprenger heeft uitstekende eigenschappen. Sprenger gebruikt geselecteert moeras eik met een leeftijd van 100 tot 150 jaar. De karakteristieke, natuurlijke en rustieke uitstraling van de meubelen geven na de verwerking scheuren.

 Alle maten en diverse merken bedden

 Een-persoons, twee-persoons en twijfelaar bedden. Ook logeerbedden als onderschuifbedden, vouwbedden, stapelbedden, hoogslapers, met name van Hasena het unieke Space Concept. Bekende merken als Auping, M Line, Avek, Nolte Möbel, Van Houdt, Vroomshoop Meubelen, Ethnicraft, Green Sleep, Twils, Moosburger, Henk van den Broek, Hasena, High Touch, Dico, Dormiente en Sprenger.

Houten bed Dormiente ledikant Gabo