Ga terug

Beddenwinkel nabij Voorthuizen

Vergroot je slaapcomfort met een van de bedden van onze beddenwinkel nabij Voorthuizen

Een goede nachtrust is natuurlijk van groot belang. Met een goed bed :
.. val je beter in slaap
.. wordt je uitgerust wakker
.. wordt je lichaam zo goed mogelijk ondersteund tijdens de nacht

Een goed bed is dan ook zeker de investering waard. Bij Kok Bedden weten onze verkoopspecialisten als geen ander wat de voordelen van ieder bed en ieder matras zijn en kunnen je hierdoor uitstekend adviseren.

Wat is een goed bed?

Een goed bed is relatief. Iedere persoon en situatie is anders, daarom geven wij je graag een persoonlijk advies. We lichten alvast een tipje van de sluier op en geven hieronder globaal aan waar een goed bed aan moet voldoen.

De basis begint met de juiste lattenbodem

Kies je voor een kwalitatief goed bed, dan kun je deze volledig naar wens samenstellen. Het bedframe is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke smaak, maar de lattenbodem stem je af op jouw lichaam. Je hebt hier over het algemeen de keuze uit:

  • Lattenbodems
  • Schotelbodems
  • Boxspring bedbodems / inlegbodems

Vrijwel al onze bedbodems zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar.

Ben je op zoek naar een ander slaapcomfort dan je partner, dan kun je kiezen voor 2 verschillende lattenbodems aan de linker- en rechterzijde. Maak je bed af met een matras die qua hardheid aansluit jouw gewicht en persoonlijke wensen.

Naar wat voor matras gaat jouw voorkeur uit?

Heb je de keuze gemaakt uit een van de lattenbodems, dan wordt het tijd om jouw ideale matras uit te zoeken. In onze collectie kan je kiezen uit o.a. :

  • Pocketvering matrassen;
  • Koudschuim matrassen;
  • Latex matrassen;
  • Traagschuim matrassen;
  • Hybride matrassen;
  • Paardenhaar matrassen.

Ook hier is het weer afhankelijk van jouw individuele behoeften welk matras bij jou past. In onze collectie bieden wij in onze beddenwinkel vele matrassen voor twijfelaar-, eenpersoons- en tweepersoonsbedden.

Ook voor comfortabele dekens, hoeslakens en kussens

Een bed is naast het bedframe, de lattenbodem en het matras klaar voor gebruik na aankoop van bedtextiel. Want ook al heb je een goed matras en de juiste lattenbodem in huis, je slaapcomfort til je pas echt naar een hoger niveau met een goed kussen. Voorkom dat je wakker wordt met een stijve nek en heb het nooit te warm of te koud met de juiste dekens. Heb je een keuze kunnen maken voor de juiste dekens, maak je slaapkamer in dat geval compleet met hoeslakens en dekbedovertrekken van de beste kwaliteit.

De beddenspecialist in regio Voorthuizen

Overtuigd van onze kennis en kunde en ons ruime assortiment? In de regio Voorthuizen is Kok Bedden dé beddenspecialist. Komt u zich rustig oriënteren in onze slaapwinkel in Putten en laat u inspireren en adviseren door onze verkopers. Wij helpen u zorgvuldig met de keuze voor een perfect bed. Besloten om tot aankoop over te gaan? Bij ons koopt u niet alleen een kwalitatief bed, ook bent u verzekerd van een goede service! Want naast een gratis bezorging bij aankoop vanaf €35,00 bieden wij montage op locatie aan.

Zien wij u terug in onze beddenzaak in Putten, nabij Voorthuizen?

Bekijk onze collectie online Bezoek onze 1200m² showroom

 

Goede bereikbaarheid vanuit Voorthuizen

Onze beddenzaak is gemakkelijk te bereiken vanuit Voorthuizen. In nog geen 20 minuutjes staat u in Putten.

(Klik op 'Meer opties' om uw eigen adres in te vullen)