Bedlampjes

Vind je het ook zo lekker om ‘s avonds een boek te lezen in bed? Of stoot je overal tegenaan omdat je niets kunt zien tijdens je nachtelijke toiletbezoek? Dan is een bedlampje misschien wel iets voor jou. De bedlampjes bij Kok Bedden zijn te monteren op vrijwel alle massief houten hoofdborden en boxsprings en leverbaar in verschillende kleuren en standen. Bekijk ons aanbod
Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Nieuwe bedlampjes kopen? Kok Bedden biedt voor ieder hoofdbord, nachtkastje of wand een passend exemplaar. 

De verschillende bedlampjes bij Kok Bedden

Op zoek naar bedlampjes zodat je bijvoorbeeld ‘s avonds nog rustig een boek kan lezen? Om welke reden dan ook: Kok Bedden biedt voor iedere behoefte passende bedlampjes. Het liefst iets kopen dat niet teveel opvalt? Bekijk dan eens de Snake alu bedlamp van Hasena: dun, minimalistisch en in twee basiskleuren te bestellen. Of heb je een grotere lamp nodig om goed te kunnen lezen? Dan zijn de bredere Smart lampjes van Hasena ideaal. Alle lampen zijn voorzien van een flexibele arm voor optimale verlichting.

Praktische en sfeervolle bedlampjes

De bedlampjes bevestig je gemakkelijk aan de achterkant van een houten hoofdbord of nachtkastje, maar sommige varianten zijn ook op een boxspring hoofdbord te monteren. Erg praktisch dus, maar ook bijzonder sfeervol: zo bevat de Smart lamp bijvoorbeeld warm licht en 3 verschillende standen om jouw slaapkamer gezellig te verlichten. 

Koop je een bedlampje, dan ga je voor:

  • Fijne verlichting binnen handbereik dankzij de flexibele arm
  • Een praktische en sfeervolle lamp
  • Een moderne uitstraling en luxe materialen

Bedlampjes kopen

Bestel je bedlampjes bij Kok Bedden, dan worden ze thuis aangeleverd en krijg je een duidelijke uitleg over het product. Handig en netjes, precies zoals je van ons mag verwachten. Daarna? Lekker het bed induiken om in alle rust (en licht, natuurlijk) je boek te lezen.