Complete bedden

Bij Kok Bedden zijn we van alle (bedden)markten thuis - en dat betekent dat we naast losse matrassen, lattenbodems, dekbedden en kussens, ook ook complete bedden aanbieden. Zo hoef je dus zelf niet na te denken over het geschikte bedframe bij een bepaald bed: dat hebben wij al voor je gedaan! Neem snel een kijkje in onze collectie complete bedden en kies jouw favoriet.

Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Complete bedden

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten zo goed mogelijk helpen. Soms is dat met maatwerk, zoals een los bedframe, een lattenbodem of matras naar wens, maar af en toe kan het ook zijn dat je niet te veel wilt nadenken en dat je het liefst snel klaar bent. In dat geval kan ons complete bedden assortiment iets voor jou zijn. Neem ook eens een kijkje bij onze gehele bedden collectie

Complete bedden aanbieding

Bij Kok Bedden begrijpen we dat de aanschaf van complete bedden in één keer een grote investering kan zijn. Voor de kleinere portemonnee is het daarom verstandig om gebruik te maken van de complete bedden aanbieding, die wij eens in de zoveel tijd hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Brinkhaus Samnaun: een compleet bed dat momenteel voor een mooie prijs weg mag. Laat je vooraf goed informeren of dit een van de complete bedden is die bij jou kan passen: een bed kopen blijft ten slotte maatwerk.

Complete bedden 180 x 200

In ons assortiment vind je complete bedden in verschillende prijsklassen en maten. Zo zorgen we dat we aan zoveel mogelijk wensen kunnen voldoen. Ben je op zoek naar complete bedden in afmetingen van 180 x 200? Kijk dan vooral ook even naar ons designbed Alfa. Een mooi design dat gevormd wordt door duurzaam materiaal.

Het eikenhouten bedframe van dit complete bed is erg verfijnd en geeft een unieke uitstraling. De gestoffeerde rugkussens maken het plaatje af en zorgen dat deze er bij het complete bedden 180 x 200 assortiment echt uitspringt!

Koop je complete bedden bij Kok bedden, dan krijg je:

  • Een bed uit een zeer diverse bedden collectie
  • Bedden van de mooiste merken
  • Gegarandeerd goede kwaliteit

Complete bedden kopen

Bestel jij een bed bij Kok bedden, dan bezorgen wij deze bij jou thuis. Wil je de complete bedden liever testen en voelen in het echt? Kom dan gezellig proefliggen in de winkel! We helpen je graag verder.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.