Zomerdekbedden

Zomerdekbedden

Kok Bedden heeft een grote collectie zomer dekbedden voor als de nachttemperaturen rondom de 20 graden of meer blijven. Ook met diverse soorten vulling van natuurlijke materialen. Geschikte vullingen voor zomer dekbedden zijn o.a. dons, zijde, wol, katoen, katoen met kapok, bamboe en Tencel.

Ga terug
per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Op zoek naar een koel dekbed? Lees snel verder en ontdek onze collectie zomerdekbedden! 

De fijne eigenschappen van een zomerdekbed 

Onze zomerdekbedden hebben warmteklasse 4. Dat wil zeggen dat de vulling van het dekbed lichter is dan normaal en dat deze een speciale, dunne structuur heeft. Deze structuur zorgt ervoor dat het zomerdekbed ventilerend, vochtabsorberend en ademend is. Zo kun je, zelfs tijdens de warmste zomernachten, tóch genieten van een uitstekende nachtrust.

Zomerdekbedden van verschillende materialen

Kok Bedden biedt een divers aantal zomerdekbedden aan van verschillende materialen. Ben je voornamelijk op zoek naar een koel dekbed? Dan is een bamboe dekbed echt wat voor jou. Bamboe neemt 40% meer vocht op dan katoen en is daarmee zeer licht en koel.

Heb je last van allergieën? Probeer dan een 100% Tencel dekbed uit, waar bacteriën geen kans maken en huisstofmijt binnen 6 weken verdwijnt. Of heb je toch het allerliefst een zacht en soepel zomerdekbed? Een dekbed van zijde is extra comfortabel en omhelst het lichaam. 

Koop je een zomerdekbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een koel dekbed - zelfs tijdens de warmste zomernachten
  • Ventilerende, vochtabsorberende en ademende eigenschappen voor een fijne nachtrust
  • Ruime keuze uit verschillende materialen

Zomerdekbedden kopen

Bestel je een zomerdekbed bij Kok Bedden, dan leveren we deze bij je thuis aan. En dan? Ultiem genieten van een goede nachtrust. Heb je nog vragen of advies nodig over één van onze dekbedden? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Zomerdekbedden