Hoofdkussens

Hoofdkussens

De meeste hoofdkussens gaan niet langer mee dan 5 jaar, ook al lijken ze er na deze periode nog prima uit te zien. Een goed hoofdkussen voorkomt nek- en schouderpijn en zorgt voor een verbeterde nachtrust. Ontdek snel onze verschillende hoofdkussens.

Ga terug
per pagina

19 producten

per pagina

19 producten

Toe aan een nieuw hoofdkussen? Kok Bedden biedt meer dan 60 goede hoofdkussens om jouw nachtrust binnen no time te verbeteren. Een hoofdkussen kopen doe je bij Kok bedden.

Het belang van goede hoofdkussens

Naast een goed matras en geschikte bedbodem is het hoofdkussen enorm belangrijk voor je slaaphouding. Het hoofd en de nek zijn samen namelijk half zo lang als de rug, wat betekent dat de ondersteuning van het bovenlichaam voor 30% wordt bepaald door het hoofdkussen. Met een goed hoofdkussen liggen de nek- en rugwervels op één lijn. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen, maar ook voorkomt het mogelijke lichaamsklachten als gevolg van een verkeerde ondersteuning. 

Wat is het beste hoofdkussen voor jou?

Wat het beste hoofdkussen voor jou is, hangt o.a. af van je slaaphouding en de breedte van je schouders. Daarnaast spelen jouw voorkeuren voor materialen en vormbaarheid van het hoofdkussen ook een grote rol. 

Heb je vaak last van hoofd- en nekpijn na het slapen? Dan is een traagschuim hoofdkussen van M Line misschien iets voor jou. Deze is gemaakt van visco-elastisch schuim, dat zich soepel vormt naar je hoofd en nek. Hierdoor worden alle nekwervels goed ondersteund. Heb je vaak last van pijnlijke oren door te harde hoofdkussens? Latex hoofdkussens zijn zeer flexibel, drukverlagend en bieden de perfecte ondersteuning.

Anti allergische hoofdkussens

Last van huisstofmijt? Dan ben je niet de enige. Gelukkig zijn er vele producten om de mijten mee te bestrijden, te beginnen bij je hoofdkussen. Anti allergische kussens hebben een speciale tijk met een heel fijne structuur, waar de mijten niet doorheen kunnen. Dit zorgt ervoor dat ze geen kriebelende stofresten achterlaten die je kunt inademen, waardoor de kans op allergische reacties verkleint. Effectief en comfortabel!

Heb je nog vragen over je anti allergische kussen? Het deskundige team van Kok Bedden staat voor je klaar. Neem contact met ons op, of kom langs bij een van onze winkels.

Hoofdkussen kopen

Bestel je een hoofdkussen bij Kok Bedden, dan sturen we deze boven de €50.- gratis naar je op. Daarna? Uitgerust wakker worden als nooit tevoren. 

Ben je er nog niet helemaal over uit welk hoofdkussen het best bij jou past? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Hoofdkussens

Afgebeeld: Dormiente natuurlatex hoofdkussen