Industriële kledingkast

Industriële kledingkast

Een industriële kledingkast brengt orde en rust in je slaapkamer: je bergt er gemakkelijk je kleding in op én jouw slaapkamer krijgt een stoere uitstraling. Kok Bedden biedt industriële kledingkasten in verschillende materialen, kleuren en maten. Bekijk hier ons assortiment of vraag gerust een offerte aan.

Ga terug
per pagina

10 producten

    •  Gratis montage in NL boven €750.-
    •  Specialist in luxe kledingkasten
    •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

10 producten

Op zoek naar een industriële kledingkast? Dat begrijpen we maar al te goed. Niets is fijner dan al je kleding praktisch op te bergen in een kast die óók nog eens dient als een ware eyecatcher in je slaapkamer.  

Waarom een industriële kledingkast?

Een industriële kledingkast geeft jouw slaapkamer een stoere uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor de Draai/zweefdeur kledingkast – Concept me 320 met wel 4 deuren, 3 laden en 3 units. Deze basalt kledingkast schuifdeur industrieel heeft plek voor al jouw kleding én zorgt voor een te gekke uitstraling door de optie van LED-verlichting. Liever geen verlichting of een kleiner model gewild? Stel dan zelf je industriële kledingkast samen óf vraag een offerte aan. Bij Kok Bedden ontwerp je jouw ideale industriële kledingkast binnen een handomdraai. 

Kledingkast industrieel hout

Een industriële kledingkast hoeft niet per se gemaakt te zijn van donkere kleuren. Kok Bedden biedt ook industriële kledingkasten met licht hout. Zo is onder andere de Schuifdeur kledingkast Includo – 3 deurs – Glas – Compleet interieur ook te bestellen met zijwanden van eikenhout! Het hout geeft een warme, natuurlijke uitstraling in je slaapkamer. De zwarte lijsten zorgen voor de industriële look: warm en stoer tegelijk! Bij Kok Bedden is alles mogelijk.  

Koop je een industriële kledingkast bij Kok Bedden? Dan ga je voor:

  • Op maat gemaakte kastruimte
  • Een stoere, opgeruimde uitstraling in je slaapkamer
  • De perfecte match voor je andere industriële slaapkamermeubels

Industriële kledingkast kopen

Bestel je een industriële kledingkast bij Kok Bedden, dan wordt de kledingkast volledig gemonteerd, krijg je een duidelijke uitleg over het product en nemen we het verpakkingsmateriaal naderhand netjes mee. 

Heb je nog vragen of behoefte aan advies over één van onze kledingkasten? Je kunt ons hier vinden! We staan je graag te woord.

Industriële kledingkasten