Kledingkasten

Kok Bedden heeft een grote collectie kledingkasten online en in de winkel. In de winkel helpen graag met het samenstellen van uw ideale linnenkast en bieden tevens vakkundige montage aan. Wij leveren losstaande kledingkasten maar ook kasten met bijpassende bedden, nachtkastjes en commodes. Lees meer
Draaideur kledingkasten
Schuifdeur kledingkasten
Massief houten kledingkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Kledingkasten van hoge kwaliteit

Kok Bedden heeft een grote collectie kledingkasten in diverse uitvoeringen. Lees hieronder meer over een aantal van onze merken.

Nolte Möbel kledingkasten

Nolte Möbel is een synoniem voor eigentijds en stijlvol slaapkamermeubilair, modieuze bedden en kledingkast systemen om uit te kiezen. De Nolte Möbel kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. Belangrijke kasten als de Velia en Evena en ME, zijn in onze webshop en winkel aanwezig. De Nolte Möbel kledingkast collecties zijn creatief en visueel aantrekkelijk om ervoor te zorgen elke vrije ruimte in uw slaapkamer kan worden benut. Wij leveren deze kledingkasten en bedden professioneel opgebouwd door onze eigen ervaren installateurs.

Novamobili kledingkasten

Novamobili is een belangrijke Italiaanse fabrikant van kledingkasten, bedden en nachtkastjes. Wereldwijd bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Bovendien zijn Italianen meesters in de meest fraaie lakkleuren. Met een eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat in huis hebben, biedt Novamobili een doordacht kasten- en beddenprogramma. Deze Italiaanse producten creëren praktische ruimtoplossingen met modern design.

Staud kledingkasten

Met Sinfonie Plus schuifdeurkasten van Staud uit Duitsland worden al uw wensen vervuld, dit is het beste schuifdeur kledingkasten programma van dit moment en uiteraard leverbaar bij Kok Bedden. 3 Kasthoogtes: Hoogte 200cm, 222cm en 240cm,  leverbaar in de volgende breedte's: 113cm-150cm-167cm-188cm-200cm-225cm-249cm-280cm-298cm-336cm-373cm-400cm.  Diepte van de kasten is 68cm, in 200cm en 222cm hoogte ook leverbaar in 49cm!!! Ook nachtkastjes en kommodes bijpassend leverbaar.