Kledingkasten

Kok Bedden heeft een grote collectie kledingkasten online en in de winkel. In de winkel helpen we graag met het samenstellen van uw droomkast. Maak hieronder uw keuze, bestel veilig online of kom naar onze 1200 m² showroom in Putten, nabij Ermelo, Nijkerk en Harderwijk. Al onze kledingkasten worden door eigen monteurs vakkundig afgeleverd door geheel Nederland. Lees meer
Draaideur kledingkasten
Schuifdeur kledingkasten
Massief houten kledingkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Kledingkasten van hoge kwaliteit

Kok Bedden heeft een grote collectie kledingkasten van hoge kwaliteit in diverse uitvoeringen. Lees hieronder meer over een aantal van onze merken.

Nolte Möbel kledingkasten

Nolte Möbel is een synoniem voor eigentijds en stijlvol slaapkamermeubilair, modieuze bedden en kledingkast systemen om uit te kiezen. De Nolte Möbel kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. Belangrijke kasten als de Savena, Marcato 2.0 en Concept ME, zijn in onze webshop en winkel aanwezig. De Nolte Möbel kledingkast collecties zijn creatief en visueel aantrekkelijk om ervoor te zorgen elke vrije ruimte in uw slaapkamer kan worden benut. Wij leveren al onze kledingkasten professioneel opgebouwd door onze eigen ervaren installateurs.

Novamobili kledingkasten

Novamobili is een belangrijke Italiaanse fabrikant van kledingkasten, bedden en nachtkastjes. Wereldwijd bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Bovendien zijn Italianen meesters in de meest fraaie lakkleuren. Met een eigentijdse stijl zoals alleen Italianen dat in huis hebben, biedt Novamobili een doordacht kasten- en beddenprogramma. Deze Italiaanse producten creëren praktische ruimtoplossing met modern design.

Staud kledingkasten

Met de schuifdeurkasten van Staud uit Duitsland worden al uw wensen vervuld. Kijk nu bijvoorbeeld naar het Sintofonie Plus programma: dit is het meest uitgebreide schuifdeur kledingkasten programma van dit moment en is uiteraard leverbaar bij Kok Bedden.

- Leverbaar in 3 handige hoogtes: Hoogte 200cm, 222cm en 240cm, 
- Leverbaar in de volgende breedte's: 113cm-150cm-167cm-188cm-200cm-225cm-249cm-280cm-298cm-336cm-373cm-400cm.
- De diepte van de kasten is 68 cm maar er zijn op aanvraag ook kasten leverbaar in 49 cm. Handig voor bijvoorbeeld in de hal.
- Verder zijn er bijpassende nachtkastjes commodes leverbaar.

Professionele kasten specialist

Er zijn altijd verschillende kwaliteitsmerken aanwezig in onze showroom nabij Ermelo, Nijkerk en Harderwijk! Ook beschikken wij over een zeer ruim aanbod schuifdeurkasten, ook wel zweefdeurkasten genoemd. Neem een kijkje in onze webshop en bestel veilig online. Liever het advies van een specialist en het kastsysteem in het echt ervaren? Kom dan naar onze showroom van 1200 m² in Putten. Van harte welkom! En o ja .. inspiratie opdoen, kunt u alvast hier!