Nachtkastjes

Kok Bedden is specialist in nachtkastjes voor naast bedden en boxsprings. Met name naast een boxspringset is de hoogte van belang, veel boxsprings zijn namelijk wel 60cm hoog of meer. Alle breedtes en hoogtes nachtkastjes zijn leverbaar en in diverse materialen. Bekijk en bestel online of kom naar de winkel om de verschillende kwaliteiten te ervaren. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Grote collectie nachtkastjes in diverse uitvoeringen

• Massief houten nachtkastjes van Henk van den Broek, Ethnicraft, MenH Natuurlijk Slapen, Hasena en Dormiente, leverbaar ik eiken, beuken, kersen, noten

• Moderne nachtkastjes van Novamobili, Staud, Nolte Möbel, Wiemann, Van Os, leverbaar in diverse hoogte's en breedte maten

• Bijpassende commodes en kledingkasten Nolte Möbel, een naam die synoniem is met eigentijdse stijlvolle slaapkamermeubilair, modieuze bedden en kledingkast systemen om uit te kiezen.

De Nolte Möbel nachtkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. De Nolte Möbel nachtkastjes visueel aantrekkelijk en zorgen dat elke vrije ruimte in uw slaapkamer kan worden benut.

Novamobili is een belangrijke Italiaanse fabrikant van kledingkasten, bedden en nachtkastjes. Wereldwijd bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Bovendien zijn Italianen meesters in de meest fraaie lakkleuren. Met een eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat in huis hebben, biedt Novamobili een doordacht kasten- en beddenprogramma. Deze Italiaanse producten creëren praktische ruimtoplossingen met modern design.

Met de Rubin nachtkastjes van Staud uit Duitsland worden al uw wensen vervuld, dit is het beste bijmeubel programma van dit moment en uiteraard leverbaar bij Kok Bedden.

Ook kledingkasten en commodes bijpassend leverbaar Van Os is een belangrijke Nederlandse fabrikant van commodes en nachtkastjes. Bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Van Os. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Leverbaar in alle RAL lakkleuren.