Velda boxsprings

Velda boxsprings

Velda combineert 60 jaar ervaring en kennis met de meest moderne technieken. Om te ontspannen moet alles kloppen; het binnenklimaat, de temperatuur en het comfort van uw matras. Bij Velda bedden zorgen ze er altijd voor dat dit bij ieder bed perfect is. Welk Velda bed uw voorkeur ook heeft, Velda staat garant voor een superieure prijs-kwaliteits verhouding.
Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Velda Boxsprings bij Kok Bedden

Onze Velda boxspringcollectie bestaat uit designmodel 'Fly' en de luxe scandinavische boxsprings genaamd 'Metropolitan'. Lees hieronder alvast algemene informatie over deze modellen of ga hierboven direct naar de artikelen.

Boxspring Fly

Boxspringmodel Fly laat zien dat een boxspring heel elegant kan zijn. Model Fly is rondom fijn en elegant afgewerkt en is ondersteunend en sterk in het liggedeelte. De zwevende constructie is rondom prettig en zacht afgewerkt en de stoffen zijn onderhoudsvriendelijk.

Mini pocketveren

De boxspring Fly is een technisch geweldige boxspring voorzien van een ergonomische 7-zone zonering dankzij een comfortlaag van mini-pocketveren. Maar liefst 500 veren per m2. In een bed van 180x200 is dit meer dan 1500 veren! De afwerking van de boxspring Fly heeft aan de bovenzijde een extreem ademend 3D textiel; Dit biedt garantie voor een uitstekende hygiëne en ventilatie van uw bedbodem. Het 3D textiel is voorzien van anti-slip zodat de matras altijd stevig op zijn plaats blijft liggen.

2 modellen

Boxspringset Fly is verkrijgbaar als actiemodel compleet met matras en hoofdbord, genaamd de Fly Concept set aanbieding maar ook als 'gewone' variant exclusief matras, waarbij je zelf de onderdelen kan samenstellen.  

Velda boxspringset Fly

Velda boxsprings Metropolitan

In een boxspringset uit de Metropolitan serie slaap je in een juweeltje van een bed. De combinatie van het boxspring onderstel, de matras en topmatras zorgen voor een perfecte ondersteuning van je lichaam. De Metropolitan is een echte scandinavische boxspringset wat wil zeggen dat het onderstel (boxspring) en het matras afgedekt zijn met een luxe topmatras voor optimaal comfort.

Topmatras

Deze dunne oplegmatras van hoogwaardige latex versterkt het comfort van de onderliggende matras omdat deze door haar soepelheid naadloos aansluit aan de rondingen van je lichaam en daardoor een betere ondersteuning geeft. In welke houding je ook slaapt.

Matras

Het hart van uw Metropolitan slaapsysteem is een luxe gestofferde pocketveringmatras verkrijgbaar in verschillende hardheden. Elke Velda Metropolitan pocketvering matras is uitgevoerd met een 7-zone veringsysteem die bij de schouders extra comfort biedt en in de onderrug een goede ondersteuning. Velda biedt tevens de mogelijkheid om 2 hardheden te combineren in één grote matras voor een naadloos geheel en strakke looks. De pocketvering wordt aan beide zijden afgedekt met een hoogwaardige latex voor maximale levensduur en een volgzaam comfort.

Boxspring

De Velda Metropolitan boxspring is het ideale onderstel voor een 7-zone pocketvering matras. Dit onderstel is net als het matras uitgevoerd met een 7-zone pocketvering waardoor het geheel naadloos aanluit op het gestoffeerde matras en de topper. De bovenzijde van de boxspring wordt afgewerkt met het 3D Aerotec verluchtingsstextiel van Velda. Dit verzekert je van een ideale ventilatie. Een anti-slip behandeling van dit speciale textiel zorgt er voor dat de matras(sen) netjes op hun plaatst blijven liggen. Naast de vlakke opstelling kunt u ook kiezen voor een volledig elektrisch verstelbare variant.

Doorsnede Velda Metropolitan boxspringset

Een stukje historie van Velda Bedden

Velda is de merknaam die ontstaan is uit het Belgische familiebedrijf Veldeman Bedding en is één van de belangrijkste beddenfabrikanten van Europa. Dit verhaal start in 1954 met de ontmoeting tussen een handelaar in touw en de dochter van een meubelzaak in Opglabbeek. Deze twee besluiten letterijk de krachten te bundelen en met het touw knopen ze de stalen veren, gebruikt door de meubelmaker in de zittingen van fauteuils, aan elkaar totdat er een grote matraskern ontstaat. Dit geheel werd daarna voorzien van comfort door een zachte toplaag en voorzien van een luxe hoes. Hiermee was het eerste binnenveringsmatras van Velda een feit.

Velda Bedden - Historie