Zweefdeur kledingkasten

Zweefdeur kledingkasten

Zweefdeur kledingkasten zijn erg prettig in het gebruik en bieden een gevoel van luxe en gemak. Bekijk hier onze kwaliteitskasten met zweefdeuren in vele variaties en allemaal met gratis montage. Door middel van onze handige configurator is het mogelijk om de zweefdeurkasten geheel naar wens samen te stellen. Hulp nodig bij het bestellen? Wij helpen je graag.
Ga terug
per pagina

16 producten

  •  Gratis montage in NL boven €750.-
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Gratis montage in NL boven €750.-
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

16 producten

Zweefdeur Kledingkast

Het belangrijkste bij een kledingkast is genoeg opbergruimte en een logische indeling voor al je spullen. Je kleding fijn ordenen is hier een belangrijk onderdeel van. Om hier een goede start in te maken is bijvoorbeeld een praktische zweefdeur kledingkast van belang.  

Waarom een zweefdeur kledingkast?

Ruimtebesparend

Doordat de zweefdeuren geen extra ruimte nodig hebben om te openen kan deze kledingkast op veel meer plekken geplaatst worden. Een pad om te lopen is voldoende om voor je kast je kleding uit te zoeken. 

Zelf de indeling bepalen

De planken en accessoires zijn verplaatsbaar, je kunt dus zelf bepalen waar je bijvoorbeeld een legplank monteert. Hierdoor kun je de kledingkast helemaal aanpassen aan jouw wensen. Draag je veel lange jurken of vouw je liever al je kleding op? Alles is mogelijk. Vind je het lastig om het juiste interieur in te schatten? Stel dan je kast samen in onze webshop en bekijk alle meest gebruikte kastinterieur. 

Past in elke interieur

Een zweefdeurkast heeft een strak design maar alsnog genoeg keuze in kleur en afwerking om de kast bij elke stijl te combineren.

Alle maten

Heb je maar een kleine ruimte of wil je juist een hele lange kast. Er zijn echt heel veel standaard maten mogelijk. Dus een grote keuze in breedte, hoogte en zelfs diepte want ben je op zoek naar een ondiepe zweefdeurkast vanwege te weinig ruimte in een smalle hoek. Kies dan een ondiepe kast van Staud of Nolte Möbel. 

Veel Accessoires

Je kunt je kast helemaal compleet maken met allemaal handige accessoires. Vakindelingen, broekenrekken, spiegels, wasmanden en ga zo maar door. De lijst met Accessoires is uitgebreid. Wil je graag inzicht krijgen op al deze items, kom dan gerust langs in onze showroom en wij laten je de mogelijkheden zien.

Ruime keuze binnen verschillende Topmerken.

Zweefdeur kledingkasten van Novamobili, Staud en Nolte Möbel. Elk merk heeft zijn eigen keuze gemaakt in maten en stijlen. 

Nolte Möbel

Een veelzijdig Duits merk met ervaring in het maken van zweefdeur kledingkasten. Nolte Möbel, een naam die bekend staat in de slaapkamer wereld met een groot assortiment. De Nolte Möbel zweefdeur kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. De bekende series kasten als de Savena, Marcato 2.0 en Concept ME zijn in onze webshop en winkel aanwezig. Klik HIER en bekijk alles van Nolte Möbel.

Novamobili 

Novamobili is een Italiaanse fabrikant in zweefdeur kledingkasten. Het allerhoogste in kwaliteit en wereldwijd bekend om de unieke designs. Prachtige lak kleuren en vele verschillende afwerkingen. De deuren worden gemaakt van extra sterk geperst hout en de wanden en planken zijn erg solide en dik, hierdoor stralen de kasten kwaliteit en luxe uit. 

Nova Mobili biedt de meeste maten aan en maatwerk is ook geen enkel probleem. 

Slaapkamer meubels, kledingkasten, bedden enz. een volledig slaapkamer interieur in een een uniek italiaans design? Geen probleem! In de showroom in putten kunnen wij via een tekenprogramma alles in beeld brengen. 

Staud 

Staud staat bekend om het zweefdeur kledingkasten programma’s sinfonie-plus en Sonate. Uitgebreide series met veel mogelijkheden in design, materiaal en accessoires. Daarnaast heeft staud keuze uit 3 verschillende hoogtes! Een Duitse fabrikant met veel ervaring in hun werk.

Waar moet je op letten bij het kopen van een zweefdeur kledingkast?

Het is fijn als je zoveel mogelijk ruimte benut voor je zweefdeur kledingkast maar let goed op bij het opmeten van de maten!

Houd rekening met schuine wanden en extra ruimte om de kast te kunnen plaatsen. Dit verschilt per merk, vraag deze informatie aan bij onze klantenservice. 

Ook is het belangrijk dat de vloer recht is, je wil namelijk niet dat je deur vanzelf steeds open of dicht glijdt. Ook is het belangrijk voor het behoud van de kast dat deze waterpas staat. 

Ook zeker niet onbelangrijk is de indeling. Je wil niet dat je een kast koopt waar uiteindelijk geen logische indeling in zit. Bedenk goed hoe jij je kleding het liefst zou willen opruimen en verwerk dit in je kledingkast. Misschien helpt het je om een tekening te maken. Hier willen wij je natuurlijk ook graag mee helpen.

Waarom een zweefdeur kledingkast aanschaffen bij Kok Bedden?

Wij bieden je een Ruime keuze in zweefdeur kledingkasten waarin we zekerheid geven in een goede kwaliteit/prijsverhouding. Daarnaast verzorgen wij de gratis bezorging én montage, verzorgd door ons eigen montage team.

Je kunt de kledingkasten gemakkelijk online samenstellen waarbij duidelijkheid is in de configuraties. Kom je er niet uit of heb je wensen die online niet zichtbaar zijn? We helpen je ook graag in de winkel om alle opties in beeld te brengen en al je wensen toe te voegen aan je kledingkast.