Pocketvering matrassen

Pocketvering matrassen zijn comfortabele, betaalbare tot luxueuze matrassen met veel variatie in ondersteuning en kwaliteit. Het Engelse woord Pocket zegt het al:elke veer is apart verpakt in een zakje en al deze zakjes zijn onderling verbonden voor een mooie volgzaamheid. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soorten pocketvering matrassen

Theoretisch kan elke pocketveer onafhankelijk steun geven aan de contouren van uw lichaam. Er zijn pocketvering matrassen met maar 1 zone, overal even zacht of hard maar de meeste pocketveren matrassen hebben 5 of 7 zone's qua hardheidverdeling. Het doel hiervan is veel steun te geven in het midden van de matras door daar hardere veren toe te passen, echter wat zachtere veren voor de schouders.

Pocketvering matrassen zijn meestal leverbaar in meerdere hardheden, zacht, medium, stevig en soms extra stevig. Welke hardheid u nodig hebt hangt van nogal wat factoren af. Uw lengte in relatie tot uw gewicht, het gewicht bij de buik of heupen, schouderbreedte, slaappositie en niet als laatste een persoonlijke voorkeur.

Er is bovendien variatie in aantallen pocketveren per m² en het doel daarvan varieert Soms dient een hoger verenaantal om meer duurzaamheid en stabiliteit te geven voor bepaalde gewichten of slaaphoudingen. Maar bij andere matrassen is het doel een matras te maken die goed ligt voor veel gewichten en elke slaappositie. Daardoor kunnen 2 mensen met verschillende gewichte toch op 1 matras slapen.

De meeste pocketvering interieurs worden bekleed met een drukverdeler zodat de veren niet voelbaar zijn en daarna verlijmd met schuimmateriaal als polyether (goedkoop en minder duurzaam), koudschuim, traagschuim of latex. Bekijk onze pocketvering matrassen en ontdek de duidelijke voordelen:

• Pocketvering matrassen geven een goede ondersteuning en drukverdeling voor rug en schouders en hebben meerdere comfortzone’s
• Wilt u een matras die lekker dik en comfortabel is en bovendien goed ventileert dan zijn deze matrassen ideaal voor u.