Schuifdeur kledingkasten

Op zoek naar een schuifdeur kledingkast waar u jarenlang plezier van zult hebben? Bekijk onze artikelen en stel uw ideale schuifdeurkastsysteem samen. Filter eventueel op prijs, merk of soort voor de ideale kast in uw slaapkamer. Ook kunt u in onze showroom informeren naar de mogelijkheden. Wij configureren graag geheel op maat de perfecte kledingkast voor in uw (slaap)kamer! Lees meer

Schuifdeur kledingkasten

Ruim assortiment linnenkasten met schuifdeur

Kok Bedden heeft een grote collectie schuifdeur kledingkasten in diverse uitvoeringen. Voor een complete aankoop bent u bij Kok Bedden aan het juiste adres. 

• Meeste keuze, goed advies en vakkundige montage
• Massief eiken schuifdeur kledingkasten van Henk van den Broek, Ethnicraft, MenH Natuurlijk Slapen
• Schuifdeur kledingkasten met bijpassende bedden, nachtkastjes en commodes

Kledingkasten van topmerken

Moderne zweefdeur kledingkasten van Novamobili, Staud, Nolte Möbel en Wiemann, leverbaar in diverse hoogte- en breedtematen:

- Nolte Möbel

Nolte Möbel, een naam die synoniem is met eigentijdse stijlvolle slaapkamermeubilair, praktische schuifdeurkledingkast systemen om uit te kiezen. De Nolte Möbel schuifdeur kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. Belangrijke kasten als de Savena, Marcato2.0 en Concept ME zijn in onze webshop en winkel aanwezig. De Nolte Möbel kledingkast collecties zijn creatief en visueel aantrekkelijk om ervoor te zorgen elke vrije ruimte in uw slaapkamer kan worden benut. Wij leveren deze schuifdeur kledingkasten en bedden professioneel opgebouwd door onze eigen ervaren installateurs. Klik HIER en bekijk alles van Nolte Möbel.

- Novamobili 

Novamobili is een belangrijke Italiaanse fabrikant van schuifdeur kledingkasten van de hoogste kwaliteit. Wereldwijd bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern: Novamobili. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Bovendien zijn Italianen meesters in de meest fraaie lakkleuren. Met een eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat in huis hebben, biedt Novamobili een doordacht kasten- en beddenprogramma. Deze Italiaanse producten creëren praktische ruimtoplossingen met modern design.

- Staud 

Met Sinfonie Plus schuifdeurkasten van Staud uit Duitsland worden al uw wensen vervuld, dit is de beste kast met schuifdeursysteem-programma van dit moment en uiteraard leverbaar bij Kok Bedden. 3 Kasthoogtes: Hoogte 200cm, 222cm en 240cm,  leverbaar in de volgende breedte's: 113cm-150cm-167cm-188cm-200cm-225cm-249cm-280cm-298cm-336cm-373cm-400cm.  Diepte van de kasten is 68cm, in 200cm en 222cm hoogte ook leverbaar in 49cm! Ook nachtkastjes en kommodes bijpassend leverbaar.

 

Koop uw kledingkast online of in onze winkel

Bekijk onze kledingkasten online of in onze winkel in Putten. Hier beschikken wij over een ruime showroom van 1200 m². Goed bereikbaar, ook vanuit Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en daarbuiten liggende plaatsen. Naast een schuifdeur bieden wij ook kledingkasten met draaideur, massief houten kledingkasten en bijpassende nachtkastjes en tafeltjes. Zie ook alle kledingkasten.