Staud

De Duitse fabrikant Staud is producent van kledingkasten, bedden en bijmeubelen als nachtkastjes en commodes. Het belangrijke Sinfonie Plus schuifdeur kastensysteem van Staud heeft vrijwel onbeperkte mogelijkheden, houtsoorten, kleuren, hoogtes en uitvoeringen. Voordeel van deze losse kledingkasten is dat u deze meestal mee kunt nemen naar een nieuwe woning.
Ga terug
per pagina

1 product

  1. Commode Satino - Mat glas - 4 Laden
    Staud Commode Satino - Mat glas - 4 Laden
    Vanaf € 772,00
per pagina

1 product

Staud kasten - Duitse degelijkheid

Het Sinfonie Plus programma

Het Sinfonie Plus programma is het meest uitgebreide kastenprogramma van Staud. Dit programma blijven zij ieder jaar sterk doorontwikkelen waardoor er talloze mogelijkheden zijn om jouw droomkast samen te stellen.

Deze kasten kunnen geleverd worden in:

- 3 hoogtes
- 12 breedtes
- 2 dieptes.

Voor de zijwanden en deuren in het Sinfonie Plus schuifdeur kasten programma heeft Staud 5 houtsoorten en 5 moderne lakkleuren ter beschikking. De fronten van de deuren kunnen in nog eens 6 kleuren en 3 kleuren spiegelglas.

Daarnaast is er keuze uit maar liefst 12 kleuren greeplijsten en sierlijsten en vele accessoires zoals ladenmodules, broekenrekken en extra legplanken. Deel je nieuwe Staud Sinfonie Plus kast helemaal in naar eigen wens en werk de kast eventueel extra fraai af met een passe-partout lijst rondom of bijzondere LED verlichting.

Staud Includo kasten

De Includo programma's  van Staud zijn op basis van de kwaliteit van het Sinfonie programma, maar met de unieke eigenschap dat deze kasten al helemaal compleet zijn met luxe accessoires en interieuropties. Bij een Includo kast zit standaard al inbegrepen:

- Soft-Close dempers voor de buitendeuren
- Onderverdeling
- Ladenblok

Naast de Includo en Sinfonie kasten tonen wij in de winkel in Putten ook andere programma's van Staud zoals de Matglas Satino kast en het Rubin bijmeubelen programma.

Bijmeubelen

Bij alle kastprogramma's zijn nachtkastjes en commodes leverbaar in dezelfde houtsoorten en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld nachtkastjes kiezen in dezelfde kleur als de schuifdeur linnenkast en dit geheel combineren met een prachtige boxspringset.

Staud kasten dealer Nederland

Alle producten van Staud kunnen wij vakkundig monteren door onze eigen vakmensen. Kok Bedden is specialist in schuifdeur kledingkasten van Duitse makelij. Kom langs en vergelijk alle sooren in onze ruime showroom in Putten of bestel direct online via onze gemakkelijke configurator.