Zomerdekbedden

Niets vervelender dan een slechte nachtrust vanwege de zomerse hitte. Om ook ‘s zomers goed in te slapen en ongestoord door te kunnen slapen, is een goed zomerdekbed van groot belang. Zomer dekbedden blijven de hele nacht door koel. Kok Bedden biedt diverse vullingen van natuurlijke materialen aan. Bekijk onze collectie en kies jouw favoriet Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een koel dekbed? Lees snel verder en ontdek onze collectie zomerdekbedden! 

De fijne eigenschappen van een zomerdekbed 

Onze zomerdekbedden hebben warmteklasse 4. Dat wil zeggen dat de vulling van het dekbed lichter is dan normaal en dat deze een speciale, dunne structuur heeft. Deze structuur zorgt ervoor dat het zomerdekbed ventilerend, vochtabsorberend en ademend is. Zo kun je, zelfs tijdens de warmste zomernachten, tóch genieten van een uitstekende nachtrust.

Verschillende materialen

Kok Bedden biedt een divers aantal zomerdekbedden aan van verschillende materialen. Ben je voornamelijk op zoek naar een koel dekbed? Dan is een bamboe dekbed echt wat voor jou. Bamboe neemt 40% meer vocht op dan katoen en is daarmee zeer licht en koel.

Heb je last van allergieën? Probeer dan een 100% Tencel dekbed uit, waar bacteriën geen kans maken en huisstofmijt binnen 6 weken verdwijnt. Of heb je toch het allerliefst een zacht en soepel zomerdekbed? Een dekbed van zijde is extra comfortabel en omhelst het lichaam. 

Koop je een zomerdekbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een koel dekbed - zelfs tijdens de warmste zomernachten
  • Ventilerende, vochtabsorberende en ademende eigenschappen voor een fijne nachtrust
  • Ruime keuze uit verschillende materialen

Zomer dekbedden kopen

Bestel je een zomerdekbed bij Kok Bedden, dan leveren we deze bij je thuis aan. En dan? Ultiem genieten van een goede nachtrust. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Zomerdekbedden