Ga terug

Beddenwinkel nabij Amersfoort

Kok Bedden, de beddenspecialist regio Amersfoort

Op zoek naar een beddenwinkel nabij Amersfoort? In hartje centrum van Putten bevindt zich onze ruim ingerichte showroom van 1200m². Hier staan wij graag voor u klaar om u vrijblijvend te voorzien van een advies op maat. Ook wanneer u last heeft van rugklachten, een moeilijke slaper bent of op zoek bent naar het ideale slaapcomfort, helpen wij u graag.

Bezoek onze 1200m² showroom


Persoonlijk advies en expertise staat centraal

”Onze grootouders kochten bij het begin van hun huwelijk een nieuw bed en een matras en sliepen hier vervolgens hun hele leven op.”

Inmiddels weten we dat matrassen op een gegeven moment wel aan vervanging toe zijn. Als u te lang blijft slapen op een matras dat versleten is, kunt u bijvoorbeeld rugklachten krijgen. Het is goed om uw matras in ieder geval na tien jaar te vervangen. De vraag is natuurlijk, welk matras moet u kiezen? Het is belangrijk om hierover goed advies in te winnen, want bij de aanschaf van een nieuw matras komt heel wat kijken.

Belangrijk bij het kiezen van een nieuw matras

Een matras moet ten eerste goed ventileren. U verliest tijdens uw slaap heel veel zweet en huidschilfers. U kunt vervolgens kiezen voor een hard of zacht matras met meer of minder ondersteuning. Hierbij houdt u ook rekening in welke houding u slaapt.

Met een matras alleen bent u er nog niet. Er zijn ook nog verschillende bodems waar u uit kunt kiezen en natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor een waterbed. Om het langst plezier te hebben van uw aankoop vinden wij het belangrijk dat u zich hierin goed laat adviseren.

Een nieuw bed en accessoires

Enkele tips: 

  • Stijl:
    - Waar u bij een matras vooral let op comfort, wilt u bij een bed ook een stijl die bij u past. Qua design is het vooral een kwestie van smaak.
    - Wij zijn met name gespecialiseerd in massief houten bedden, ook wel ledikanten genoemd. 

  • Hoogte:
    - Een laag bed doet de slaapkamer groter lijken, maar is bij het in- en uitstappen lastiger.
    - Ook het opmaken van een hoger bed gaat sneller dan bij een laag bed.

Onze beddenwinkel beschikt over een groot assortiment waar u op uw gemak kunt rondkijken. Als u dan toch op pad gaat voor een nieuw bed en een nieuw matras, kunt u meteen kijken naar bijpassende kledingkasten. Deze zijn er ook in meer dan voldoende soorten. Zelfs met een draaideur of een schuifdeur en ook kunt u de kast gedeeltelijk zelf samenstellen. Vervolgens maakt u uw slaapkamer helemaal af met nieuw bedtextiel.

Oriënteert u zich alvast online, want ook online is ons aanbod te bekijken en direct online te bestellen.

Bekijk onze collectie online

Goede bereikbaarheid vanuit Amersfoort

Voor de complete inrichting van uw slaapkamer gaat u naar onze beddenzaak nabij Amersfoort. Geniet van uw nachtrust!

Onze beddenzaak is gemakkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. In een halfuurtje staat u in Putten.

(Klik op 'Meer opties' om uw eigen adres in te vullen, u verlaat de website en Google Maps wordt geopend)