Massief houten bedden

Houten bed kopen? Bekijk hier de grootste collectie massief houten bedden van Nederland, waaronder unieke eiken balkenbedden. Maak hieronder uw keuze en bestel veilig online of doe inspiratie op en kom naar onze 1200 m² showroom in Putten waar wij altijd +/- 40 massief houten bedden hebben staan in verschillende stijlen en prachtige houtsoorten.

Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 189

  •  Gratis verzending in NL boven €400.-
  •  1200m2 grote showroom
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Gratis verzending in NL boven €400.-
  •  1200m2 grote showroom
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Gratis verzending in NL boven €400.-
  •  1200m2 grote showroom
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Gratis verzending in NL boven €400.-
  •  1200m2 grote showroom
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Gratis verzending in NL boven €400.-
  •  1200m2 grote showroom
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

Producten 1-30 van 189

Massief houten bed, landelijk, modern of klassiek

Houten bed kopen? Bij ons vindt u houten bedden in diverse materialen zoals noten, alpenden, beuken, eiken, teak enz. Verschillende types afwerkingen zijn mogelijk zoals; mat, gelakt, geolied, FSC-gekeurd hout en ecologisch hout. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om je houten bed helemaal zelf samen te stellen. Kies daarbij uit diverse modellen hoofdborden, bedranden, kleuren, poten en poothoogtes.

Onze collectie Massief houten bedden

Onze tijdloze collectie massief houten bedden is gemakkelijk toepasbaar bij diverse stijlen. Wij nodigen u graag uit in de winkel in Putten om de schoonheid van deze bedden te ervaren.

Twijfelaar houten bed

Doe mij maar een extra ruime slaapplek voor één! Met een twijfelaar bed geniet je van een groot slaapoppervlak, terwijl je er maar weinig ruimte voor hoeft in te leveren. Nooit meer krap in een eenpersoonsbed, maar uitgebreid woelen zoals je dat in een tweepersoons gewend bent. Perfect voor de kleinere slaapkamers!

Kok Bedden biedt een ruime collectie twijfelaar bedden van hout: van prachtige massief houten bed exemplaren, tot de fijnste boxsprings. Ben je nog op zoek naar een passend matras of dekbed? Daar kun je natuurlijk ook bij ons voor terecht! Voor iedere twijfelaar hebben wij wat moois. 

Senioren bed van hout

Heb je moeite met het in- en uitstappen van je bed? Dan is een seniorenbed wat voor jou. De bedrand van een seniorenbed is ongeveer 48 centimeter hoog en biedt in combinatie met een de juiste bodem en een goed matras een fijne instaphoogte. Dit in tegenstelling tot een regulier houten bed, dat in de meeste gevallen vrij laag is en voor problemen zorgt bij het opstaan.

Een seniorenbed is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar deelbare seniorenbedden voor jou en je partner? Of ga je liever voor een eenpersoonsbed? Laat ons je assisteren bij het samenstellen van jouw ideale houten bed en profiteer van jarenlang plezier.

Hoe komen onze houten bedden aan hun mooie kleur?

Veel van onze houten bedden worden gekleurd met olie op waterbasis om deze bedden een aangename natuurlijke tint mee te geven. Om de schoonheid van het natuurlijke hout te benadrukken hebben sommige bedden natuurlijke noesten, wat elk meubelstuk uniek maakt. Ook uitrijdbare ledikanten zijn mogelijk en tevens leverbaar met biologische bedbodems en matrassen, waardoor een vrijwel metaalvrij bed ontstaat, niet onbelangrijk in een tijd van draadloze telefonie, Wifi en andere signaal overdrachten.

We hebben nog veel meer dan alleen een houten bed!

Ook kunt u bij ons terecht voor ledikanten met bijbehorende slaapkamermeubels als kledingkasten, nachtkastjes, en commodes. In de showroom vindt u meer dan 40 houten bedden van prachtige merken zoals Sprenger, Dormiente, Henk van den Broek, Van Houdt, Mintjens, Ethnicraft, Luna, Moosburger, Hasena, Vitamin Design, Dico, Kok Bedden is de houten bedden specialist van Nederland.

Wat voor hout gebruiken wij voor onze houten bedden?

Het hout dat wordt gebruikt voor bijvoorbeeld unieke eiken balkenbedden van Sprenger, gemaakt van dikke balken, met uitstekende eigenschappen. Sprenger gebruikt geselecteerd moeras eik met een leeftijd van 100 tot 150 jaar. De karakteristieke, natuurlijke en rustieke uitstraling van de bedden geven na de verwerking scheuren. Het oude eikenhout wat gebruikt wordt groeide in eikenbossen die door de bevolking tussen de 100 en 200 jaar geleden werden gebruikt voor de bouw van huizen en schuren en wat nu na de sloop weer hergebruikt wordt.

Maar u treft bij ons ook houten bedden aan die gemaakt zijn van Europees hout zoals walnoot, beuken en kersen. Veel van onze leveranciers weten precies waar al hun gebruikte hout vandaan komt: van verantwoorde bosbouw.

Houten bed showroom in Putten

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor een sneak preview van de showroom. Hier staan vele massief houten bedden opgesteld, gecombineerd met prachtige bijmeubelen en luxe schuifdeur kledingkasten. Onze massief houten bedden in het echt ervaren? Kom dan langs in onze winkel aan de Dorpsstraat in Putten, nabij Nijkerk, Harderwijk en Ermelo. Wij verwelkomen u graag.

Showroommodel houten bed

Showroommodel massief houten bed